Slide show

Freeware audio tools


VirtualDJ ( Light Edition ) - Λήψη 
Comments From cnet.com: VirtualDJ is a software used by DJs to replace their turntables and CD players, and use digital music instead of vinyl and CDs. It lets you "mix" your songs, by playing two or more tracks at the same time, adjust their relative speed so that their tempo will match, apply effects like loops etc, and crossfade from one side to the other.From sxoleio.eu: Το δημοφιλή VirtualDJ είναι ένα πολύ καλό δωρεάν πρόγραμμα μίξης μουσικής. Ζήστε στιγμές επαγγελματία dj μιξάροντας τα mp3 σας στα δύο deck του VirtualDJ. Bάλτε διάφορους ήχους πάνω στα mp3 σας ενώ τα παίζετε, κάντε scratch με το χέρι σας επάνω στα deck, υποστηρίζει drag and drop λειτουργία plugins και πολλά άλλα.

From NCH Software: Λήψη 
Comments From cnet.com: MixPad is free music recording and mixing software designed for easy audio production. Simply drag and drop your audio clips onto the timeline then mix music, vocal and audio tracks, adjust the volume, pan, fade, and add audio effects including EQ, compression, reverb and more. It allows you to more supported audio files than any other mixer. MixPad is the digital replacement to a studio mixing desk allowing you to create original music, remixes, mashups, soundtracks.

KRISTAL Audio Engine Λήψη 
Comments From cnet.com: Is a powerful multi-track recorder, audio sequencer and mixer - ideal for anyone who wants to get started with recording, mixing and mastering digital audio. According to their website, "It is designed as a modular system. The main application provides a mixing console, while the audio sequencer, live audio input and so on are loaded as separate Plug-Ins".It supports an ASIO audio driver


Audacity - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα ελεύθερο, εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ηχογραφήσετε ζωντανή μουσική, να μετατρέψετε, να επεξεργαστείτε, να αποκόψετε, να αντιγράψετε, να ενώσετε αρχεία ήχου και να κάνετε μίξη σε ήχους. Να αλλάξετε την ταχύτητα ή τον τόνο μιας ηχογράφησης.

OpenMPT - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ένα καταπληκτικό δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αναπαράγετε επαγγελματικών προδιαγραφών μουσική στον υπολογιστή σας. Είναι ένα ικανότατο πρόγραμμα που υποστηρίζει ευρεία ποικιλία προηγμένων χαρακτηριστικών. Είναι απο τις ελάχιστες δωρεάν εφαρμογές για δημιουργία μουσικής.

Free Audio Editor - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας ήχου. Περιλαμβάνει ένα ισχυρό mp3 editor και έτσι μπορείτε να επεξεργαστείτε mp3 καθώς και wma, wav, ogg αρχεία. Διαθέτει όμορφο interface, το οποίο είναι εύκολα κατανοητό και απο αρχάριους χρήστες. Η δωρεάν έκδοση του δεν μετατρέπει αρχεία από wav σε mp3.

Music Editor Free - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου ακόμα και χωρίς να έχετε ειδικές γνώσεις. Εμφανίζει τα αρχεία ήχου σε κυματομορφή, παρέχοντας αρκετές χρήσιμες δυνατότητες, όπως αποκοπή τμημάτων του ήχου, μεταβολή της έντασης, εισαγωγή ηχητικών clips σε οποιοδήποτε σημείο και πολλά άλλα.

Freemake Music Box - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να βρείτε τραγούδια από τις βάσεις δεδομένων μουσικής του web αλλά και από τα video portals, δημιουργώντας στη συνέχεια play lists με αυτά. Βρείτε δωρεάν online μουσική, ακούστε χιλιάδες τραγούδια, οργανώστε τη μουσική συλλογή σας με ένα πιο απλό τρόπο.

MP3 Quality Modifier - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Εύχρηστη εφαρμογή που επιτρέπει την αλλαγή της ποιότητας μουσικών αρχείων τύπου mp3. Επιτρέπει να μειώσετε την απόδοση των αρχείων σε επίπεδο χαμηλότερο από αυτό που είναι ήδη. Ιδανικό για περιπτώσεις που κάποια mp3 είναι σε υψηλότερη απόδοση και θέλετε να τη μειώσετε, εξοικονομώντας χώρο στο δίσκο.

The Godfather - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Πρόκειται για τον καλύτερο mp3 manager κατά πολλούς και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία. Η πιο χρήσιμη λειτουργία του είναι είναι οι διαδικασίες id3 tag και rename. Έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες όσον αφορά το management των mp3s σας και δεν πρέπει να λείπει από κανέναν οργανωμένο μουσικόφιλο.

AIV MP3 Cutter - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: To AIV MP3 Cutter είναι ένα απλό και δωρεάν εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να κόψετε τα mp3 σας ακριβώς εκει που θέλετε. Ιδανικό για όσους θέλουν να φτιάξουν ήχους κλήσεις για το κινητό τους. Εύκολο στην χρήση, πολύ απλό και δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου.

mp3DirectCut - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένας δωρεάν διαχειριστής αρχείων ήχου, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τα τραγούδια σας, αξιοποιώντας τα όσο περισσότερο γίνεται. Μπορείτε να εξομαλύνετε την αύξηση ή τη μείωση έντασης, και να απαλύνετε την αρχή και το τέλος ενός τραγουδιού αν είναι απότομο, χωρίς να αλλάξετε την ποιότητα ήχου.

UltraMixer Free - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Eίναι μία freeware για προσωπική χρήση μόνο, εφαρμογή μίξης ήχου που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ψηφιακή μουσική σε διάφορες μορφές, όπως mp3, wma, aac, ogg, wav και audio cds σε πραγματικό χρόνο. Η μοναδική απαίτηση είναι η ύπαρξη κάρτας ήχου στον υπολογιστή σας.

Wavosaur - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Αποτελεί τη καλύτερη δυνατή λύση για εκείνους που θέλουν απλά και γρήγορα, να κόψουν, να μιξάρουν, να συνθέσουν ή ακόμη και να προσθέσουν ποικίλα sound effects στα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια. Το απίστευτα μικρό μέγεθος του είναι αντιστρόφως ανάλογο των δυνατοτήτων του.

Koyote Free MP3 Cutter - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν πρόγραμμα που σας λύνει τα χέρια στην επεξεργασία των μουσικών αρχείων mp3. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε εύκολα να κόψετε τμήματα των μουσικών αρχείων πχ. το ρεφρέν, να προσθαφαιρέσετε ένταση σε συγκεκριμένα τμήματά τους και άλλες πολλές επιλογές.

Balabolka - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν ικανό και αποτελεσματικό text-to-speech βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ακούσετε το γραπτό κείμενο. Όλες οι φωνές του υπολογιστή που ειναι εγκατεστημένες είναι διαθέσιμες στο Balabolka. Το κείμενο στην οθόνη μπορεί να αποθηκευτεί ως wav ή mp3.

Mp3tag - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν επεξεργαστής μεταδεδομένων (metadata editor) που υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων ήχου. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι η επεξεργασία των tags, η αυτόματη δημιουργία playslist των τραγουδιών, η αλλαγή χαρακτήρων ή λέξεων από τα tags, η εισαγωγή και εξαγωγή πληροφοριών tags κ.α.

MediaMonkey - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Οργανώστε την μουσική σας. Μπορείτε να εξοπλίσετε τα τραγούδια mp3 που έχετε με id3 tags, να γράψετε αρχεία σε cds και να μετατρέψετε αρχεία μουσικής σε άλλα formats, να γεμίσετε τον mp3 player σας με τραγούδια με απλό drag and drop. Δημιουργήστε playlists και συχρονίστε τον media player σας.

Canorus - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Canorus είναι ένα λογισμικό για δημιουργία μουσικής. Υποστηρίζει τη συγγραφή παρτιτούρας στο pc, την εισαγωγή ψηφιακών αρχείων, τη διασύνδεση με συσκευές midi, καθώς και την εξαγωγή αρχείων σε όλους τους τύπους. Προσφέρει ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον που επιτρέπει την εύκολη εκμάθηση και αξιοποίηση του.

ZaraRadio - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα ισχυρό λογισμικό για την αυτοματοποίηση της αναπαραγωγής ήχου. Παρόλο που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικούς σκοπούς και για ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα πλούσια χαρακτηριστικά του αλλά και η ευκολία χρήσης του το καθιστούν εργαλείο και για άλλες χρήσεις.

Audiograbber - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Μπορείτε να αντιγράψετε τα τραγούδια από cd στο σκληρό δίσκο. Η αντιγραφή γίνεται απ' ευθείας από την ψηφιακή πηγή, όχι μέσω της κάρτας ήχου και έτσι δημιουργείτε τέλεια αντίγραφα των πρωτοτύπων. Μπορείτε να ισορροπήσετε τα τραγούδια ώστε να έχουν την ίδια ένταση, να διαγράψετε τα κενά στην αρχή ή το τέλος.

MP3gain - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Εάν έχετε βαρεθεί να χαμηλώνετε ή να δυναμώνετε τον ήχο στον mp3 player σας κάθε φορά που αλλάζει το τραγούδι, τo MP3gain αναλύει και προσαρμόζει την ένταση των mp3 αρχείων σας έτσι ώστε όλα να έχουν την ίδια ένταση. Η όλη διαδικασία γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα των αρχείων σας.

TagScanner - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Μετονομάστε αυτόματα και τοποθετήστε ετικέτες σε όλη την μουσική σας συλλογή με λίγα κλικ. Είναι ένας ευέλικτος επεξεργαστής ετικετών που κάνει εύκολη την οργάνωση της μουσικής σας. Μπορεί αυτόματα να βάλει ετικέτες στα αρχεία ήχου σας βάση των ονομάτων του φακέλου ή διαδικτυακών βάσεων δεδομένων.

Free Audio Editor - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ο πιο γρήγορος τρόπος για να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου. Το Free Audio Dub είναι ένα ελεύθερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου που σας επιτρέπει να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα τμήματα από τα μουσικά αρχεία σας, χωρίς να χάνετε την αρχική ποιότητα. Απλό στη χρήση, εύκολο και χρήσιμο λογισμικό.

Πηγή sxoleio.eu

Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW