Slide show

Content management systems


WordPress - Λήψη 
From sxoleio.euΕίναι ένα δημοφιλής σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου ιστολογίων. Είναι ένα ισχυρό μέσο για να φτιάξετε έναν ισότοπο ή κοστολόγιο, γρήγορα, εύκολα και απλά, να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο, όπως άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες.

Drupal - Λήψη 
From sxoleio.eu: Το Drupal είναι ένα ανοιχτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχόμενου (cms). Χρησιμοποιείται για την δημιουργία και την διαχείριση πολλών και διαφορετικών ιστότοπων. Η σταθερότητα, ευελιξία και η ασφάλεια του είναι μερικά απ τα σημεία αναφοράς του.

Magento - Λήψη 
From sxoleio.eu: Το Magento είναι το πρόγραμμα που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο για να κατασκευάσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Η πλατφόρμα παρέχει την επεκτασιμότητα, ευελιξία και δυνατότητα για την επιχειρηματική ανάπτυξη. Με αυτή έχετε πλήρη ευελιξία και έλεγχο της παρουσίασης και του περιεχομένου.


Joomla - Λήψη 
From sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης και δημοσίευσης περιεχομένου στο διαδίκτυο. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι οι σελίδες που εμφανίζει είναι δυναμικές, δηλαδή δημιουργούνται την στιγμή που ζητούνται. Με ερωτήματα προς τη βάση λαμβάνει δεδομένα τα οποία μορφοποιεί και αποστέλλει στον φυλλομετρητή.


ProcessWire - Λήψη 
From sxoleio.eu: Το ProcessWire είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο δημιουργήθηκε για να σας γλιτώσει χρόνο και να λειτουργεί με το τρόπο που εσείς θα θελήσετε. Προσφέρει απλό και δυνατό έλεγχο στις ιστοσελίδες σας. Είναι ένα σύγχρονο και εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Mambo - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι από τα πιο γνωστά στο χώρο των open source content management systems. Επιτρέπει στον διαχειριστή με απλά βήματα να έχει στα χέρια του μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα χωρίς να απαιτείται η γνώση συγκεκριμένων τεχνικών ανάπτυξης τεχνικών ανάπτυξης λογισμικού και ιστοσελίδων.

Typo3 - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι μία επαγγελματική λύση και προσφέρεται μέσω της άδειας λογισμικού gpl. Χρησιμοποιείται σε χιλιάδες διακομιστές παγκοσμίως, έχει μεταφραστεί σε δεκάδες γλώσσες, ενώ αναπτύσσεται από μία τεράστια κοινότητα χρηστών. Η χρήση των τεχνολογιών εύκολης διαχείρισης και εισαγωγής υλικού θεωρείται δεδομένη.

PHP-Fusion - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα ελαφρύ, ανοικτού πηγαίου κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (cms) γραμμένο σε γλώσσα php. Χρησιμοποιεί mysql βάση δεδομένων για την αποθήκευση των περιεχομένων του δικτυακού σας τόπου και περιλαμβάνει ένα απλό και κατανοητό σύστημα διαχείρισης. Περιλαμβάνει πλούσια χαρακτηριστικά.

CMS Made Simple - Λήψη
From sxoleio.eu: Αυτό το εργαλείο σας παρέχει ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα και να διαχειριστείτε το περιεχόμενό της. Παρέχει ένα μηχανισμό για τον διαχειριστή της ιστοσελίδας για να διαχειριστείτε τις σελίδες, τη διάταξή τους, το περιεχόμενό τους και άλλα.

Concrete5 - Λήψη
From sxoleio.eu: Η διαχείριση περιεχομένου με το Concrete5 είναι πανεύκολη. Διαχειριστείτε το περιεχόμενο και την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, σαν να εργάζεστε σε ένα επεξεργαστή κειμένου στον υπολογιστή σας. Απλά συνδεθείτε στον πίνακα ελεγχου και πραγματοποιείστε τις αλλαγές που επιθυμείτε καθώς περιηγείστε στην ιστοσελίδας σας.

MODx - Λήψη
From sxoleio.eu: Το MODx μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο του διαδικτυακού περιεχομένου σας. Πρόκειται για μια open source content management system εφαρμογή, σας δίνει την ελευθερία να οικοδομήσετε ιστοσελίδες ακριβώς με τον τρόπο που θέλετε, χωρίς περιορισμούς και γρήγορα.

Xoops - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα εύκολο στη χρήση δυναμικού περιεχομένου web σύστημα διαχείρισης γραμμένο σε php. Αν και ξεκίνησε ως ένα σύστημα πύλης, αγωνίζεται σταθερά στο δρόμο του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου. Μπορεί να χρησιμεύσει ως πλαίσιο για τη χρήση ιστοσελίδων για μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες.

Zikula - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα ελεύθερο, ανοιχτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με ύφος ειδήσεων, γραμμένο σε php με στοιχεία mysql. Εστιάζει στο ύφος, την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα. Είναι λογισμικό που δημιουργεί έναν εντυπωσιακό, δυναμικό ιστοχώρο. Ο διαχειριστής μπορεί να το διαχειριστεί με ελάχιστες γνώσεις.

e107 - Λήψη
From sxoleio.eu: Το e107 είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου γραμμένο σε php και χρησιμοποιώντας το δημοφιλές open source λειτουργικό σύστημα βάσης δεδομένων mysql για την αποθήκευση περιεχομένου. Είναι εντελώς δωρεάν, πλήρως παραμετροποιήσιμο και σε συνεχή ανάπτυξη. Εύκολο στη χρήση, δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις.

Website Baker - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν και ασφαλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή cms, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις ιστοσελίδες σας χρησιμοποιώντας πρότυπα. Έχει σχεδιαστεί με ένα κύριο στόχο, αυτός ειναι να επιτρέψει στους χρήστες του να παράγουν ιστοσελίδες γρήγορα και με ευκολία.

Pligg - Λήψη
From sxoleio.eu: Το Pligg είναι ένα ανοικτού λογισμικού σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Το εργαλειο αυτό παρέχει λογισμικό κοινωνικής δικτύωσης, που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να εγγραφούν στην ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να μπορούν να υποβάλουν περιεχόμενο και να συνδεθούν με άλλους χρήστες.

PyroCMS - Λήψη
From sxoleio.eu: Το PyroCMS είναι ένα open source σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που κατασκευάστηκε με τη χρήση php5 και CodeIgniter. Ειναι πολύ εύκολο στη χρήση. Μπορεί εύκολα να επεκταθεί με modules, widgets και plugins. Επίσης μπορεί να προσαρμοστεί με θέματα, τα οποία είναι βασικά HTML με μερικές ετικέτες στη θέση τους.

Tiki Wiki CMS Groupware - Λήψη
From sxoleio.eu: Ένα CMS το οποίο προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών, αναμφισβήτητα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Έχει όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά CMS portal και άλλες εφαρμογές, αλλά επίσης περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Το Tiki είναι ιδιαίτερα διαμορφώσιμο.

ocPortal - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα εύκολο στη χρήση δυναμικού περιεχομένου web σύστημα διαχείρισης για δημιουργία και διατήρηση μιας δυναμικής ιστοσελίδας. Είναι αρκετά έξυπνο σύστημα και πάει πέρα από τη διαχείριση της σελίδας, για να χειριστεί αυτόματα βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και να παρέχει πρόληψη επίθεσης hack.

Contao - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα ανοικτού λογισμικού σύστημα διαχείρισης για αυτούς που θέλουν μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Προσφέρει υψηλό πρότυπο ασφάλειας και δίνει τη δυνατότητα για ανάπτυξη απο άτομα με ειδικές ανάγκες. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να επεκταθεί ευέλικτα και ανέξοδα.

Subrion - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα αυτόνομο περιεχόμενο php σύστημα διαχείρισης το οποίο είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Έρχεται με πάρα πολλά χαρακτηριστικά, όπως πλήρη επεξεργασία πηγής, ανά-σελίδα δικαιώματα, χρήστη παρακολούθησης δραστηριότητας και πολλά άλλα. Το Subrion ενώνει τη λειτουργικότητα και την ευκολία.

Silex - Λήψη
From sxoleio.eu: Στη συλλογή των CMS έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα με την ιδιαιτερότητα ότι πρόκειται για flash CMS, δηλαδή το περιεχόμενο βρίσκεται μέσα σε ένα flash animation αντί για σελίδες HTML. Ο λόγος περί του Silex το οποίο είναι και open source και θυμίζει το illustrator και το dreamweaver.

SilverStripe - Λήψη
From sxoleio.eu: Το SilverStripe είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που διανέμεται δωρεάν υπό την άδεια χρήσης BSD, είναι και open source. Το SilverStripe είναι γραμμένο σε PHP5 και απαιτεί μια βάση δεδομένων MySQL, PostgreSQL, ή Microsoft SQL Server και ειναι συνεχώς αναπτυσόμενο.

sNews - Λήψη
From sxoleio.eu: Το sNews είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα, συμβατό με τα πρότυπα PHP και MySQL. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ελαφριά, απλή και προσαρμόσιμη εφαρμογή CMS. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και εύκολο στη χρήση μέσω ενός απλού web interface, ενώ έχει την πλήρη ελευθερία να το προσαρμόσετε όπως θέλετε.

jCore - Λήψη
From sxoleio.eu: Το jCore server είναι το κεντρικό σύστημα στο οποίο μπορείτε να χτίσετε τις jCore ιστοσελίδες πελάτη σας. Περιέχει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ενότητες που θα χρησιμοποιήσετε. Για μια νέα έκδοση ή ένα κρίσιμο λάθος θα πρέπει να ενημερώσετε μόνο τον εξυπηρετητή και όλες οι εγκαταστάσεις πελάτη θα ενημερωθούν άμεσα.

Textpattern - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα απλό, εύχρηστο και επεκτάσιμο (μέσω αρθρωμάτων) σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (content management system, CMS) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ιστολογίων (blogs) και άλλων ειδών site με δυναμικό περιεχόμενο.

ImpressPages - Λήψη
From sxoleio.eu: Το ImpressPages είναι ένα φιλικό προς το χρήστη λογισμικό. Επιτρέπει στο χρήστη να διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας με βολικό τρόπο. Δίνει τη δυνατότητα να δούμε το πώς θα μοιάζει η ιστοσελίδα στην οποία γίνεται η επεξεργασία μετά τις αλλαγές. Η εισαγωγή των πολυμεσικών αρχείων είναι πολύ απλή.

ImpressCMS - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι μια κοινότητα που ανέπτυξε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (cms) για την εύκολη δημιουργία και διατήρηση μιας δυναμικής ιστοσελίδας. Είναι το ιδανικό εργαλείο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών που θέλουν ένα απλό, εύκολο στη χρήση εργαλείο. Πρόκειται για ένα ισχυρό σύστημα που παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Monstra - Λήψη
From sxoleio.eu: Το πρόγραμμα Monstra είναι ένα γρήγορο και μικρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου γραμμένο σε PHP. Το Monstra είναι το καλύτερο CMS για τη δημιουργία, τη συντήρηση και γενικότερα τη διαχείριση μιας ιστοσελίδας μικρής επιχείρησης. Παρέχει εκπληκτικα θέματα και plugins που θα σας βοηθήσουν αρκετά.

Pimcore - Λήψη
From sxoleio.eu: Το Pimcore είναι ένα ισχυρό και εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για τη δημιουργία και διαχείριση ψηφιακού περιεχομένου. Πρόκειται για σύστημα ανοιχτού κώδικα και είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης πληροφοριών απο τις καλές επιλογές που διατίθενται.

Pluck - Λήψη
From sxoleio.eu: Το Pluck είναι ένα μικρό και απλό σύστημα διαχείρισης του περιεχομένου σας, γραμμένο σε php. Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τη δική σας ιστοσελίδα, χωρίς γνώση των γλωσσών προγραμματισμού. Επικεντρώνεται στην ευκολία χρήσης και ειναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε μικρή ιστοσελίδα.

Tribiq - Λήψη
From sxoleio.eu: Το Tribiq ειναι ενα content management system που ειναι browser-based, πολυγλωσσικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Το Tribiq δημιουργεί μια διαισθητική και ισχυρή διασύνδεση για την επεξεργασία του περιεχομένου σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Fork - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα ικανό open source CMS. Είναι αφιερωμένο στη δημιουργία ενός φιλικού προς το χρήστη περιβάλλον για τη δημιουργία, παρακολούθηση και ενημέρωση της ιστοσελίδας σας. Συνεχώς αναπτύσετε σαν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο αρχάριους και επαγγελματίες.

Saurus - Λήψη
From sxoleio.eu: Το Saurus είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα λογισμικό για την δημιουργία και τη διαχείριση ιστοσελίδων. Εκτός από το ενσωματωμένο του περιεχόμενο, διαθέτει πρότυπα και πολλές site-specific προσαρμοσμένες εφαρμογές που μπορούν να αναπτυχθούν χρησιμοποιώντας το Saurus API.

Geeklog - Λήψη
From sxoleio.eu: Το Geeklog είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε μια πλήρως λειτουργική δυναμική ιστοσελίδα. Διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη για trackbacks σχόλια, πολλαπλές μορφές syndication, spam προστασία και όλα τα άλλα ζωτικά χαρακτηριστικά ενός τέτοιου συστήματος.

MySource Matrix - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι μία δυνατή πρόταση content management system ανοιχτού λογισμικού και πρόκειται για μία σαφώς επαγγελματικής φύσης εφαρμογή. Προσφέρει τη δυνατότητα εισαγωγής υλικού μέσω ειδικού επεξεργαστή κειμένου (wysiwyg) ενώ υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς χρηστών με διαβάθμιση δικαιωμάτων, κ.α.

osCommerce - Λήψη
From sxoleio.eu: Το osCommerce είναι ένα εργαλείο για εμπορικούς σκοπούς. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη δημιουργία του. Το osCommerce είναι λογισμικό open source και διατίθεται δωρεάν.

Zen Cart - Λήψη
From sxoleio.eu: Το Zen Cart είναι ένα open source λογισμικό ηλεκτρονικών καταστημάτων. Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι πραγματικά απεριόριστες και μπορεί να καλύψει ακόμα και την πιο απαιτητική εγκατάσταση. Πολλοί τρόποι πληρωμής και αποστολής είναι ενσωματωμένοι.

Top Rated
WordPress
Magento
Drupal
 
Ratings from cnet.com business.com
Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).


Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW