Slide show

Free Audio-Video Format Conversion Programs


Freemake Video ConverterΛήψη 
Comment From sxoleio.eu: Είναι ικανό να μετατρέψει βίντεο από έναν τύπο σε άλλο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Κάντε μετατροπές μεταξύ αρχείων βίντεο, αντιγράψτε και γράψτε dvds, ανεβάστε βίντεο στο youtube και άλλα πολλά. Είναι γρήγορο, γεμάτο δυνατότητες και πολύ εύκολο στην χρήση του.

Format FactoryΛήψη 
Comment From sxoleio.eu: Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία εικόνων, βίντεο και ήχου σε ότι format επιθυμείτε Χρησιμεύει επίσης για τη μεταφορά των dvd και των cd σας σε αρχεία υπολογιστή, για να ενώσετε αρχεία video, ενώ παρέχει και δυνατότητα προσθήκης λογότυπου. Υποστηρίζει πολλές γλώσσες και ελληνικά.

Hamster Free Video Converter - Λήψη 
Comment From sxoleio.eu: Θα μετατρέψει με ταχύτητα οποιοδήποτε αρχείο βίντεο στον τύπο αρχείου που θέλετε, χωρίς πολυπλοκότητα που συνήθως συναντάτε σε αυτά τα εργαλεία. Υποστηρίζει σχεδόν όλους τους τύπους. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και ιδανικό για μετατροπές βίντεο που παίζουν σε φορητές συσκευές.


Any Video Converter FreeΛήψη 
Comment From sxoleio.eu: Ο Any Video Converter Free είναι ο πιο διάσημος δωρεάν video converter για τη μετατροπή αρχείων βίντεο μεταξύ των διαφόρων μορφών, με γρήγορη μετατροπή και εξαιρετική ποιότητα. Υποστηρίζει τεράστια ποικιλία απο format ήχου και βίντεο. Επίσης υποστηρίζει και ομαδική μετατροπή αρχείων.

Koyote Free Video ConverterΛήψη 
Comment From sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν λογισμικό, που υποστηρίζει και ελληνική γλώσσα, για την μετατροπή όλων των αρχείων βίντεο. Μπορείτε να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε διάφορες γνωστές μορφές. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να μετατρέψετε μόνο ορισμένα τμήματα του βίντεο σας ή να επιλέξετε να εξάγετε μόνο τον ήχο.

XMedia RecodeΛήψη 
Comment From sxoleio.eu: Είναι ένα εργαλείο μετατροπής βίντεο και ήχου που υποστηρίζει κάθε τύπο αρχείου. Η συμβατότητα που έχει είναι πολύ καλή και οι γνώστες των πολυμέσων θα εκτιμήσουν τον έλεγχο που έχουν στην διαδικασία της μετατροπής. Έχει μεγάλη συλλογή από προφίλ που ορίζουν το καλύτερο τρόπο μετατροπής σε μια συσκευή.

HandBrakeΛήψη 
Comment From sxoleio.eu: Μετατρέψτε εύκολα κάθε αρχείο βίντεο. Ένας αποτελεσματικός και εύκολος τρόπος να μετατρέψετε βίντεο, ειδικά για συσκευές της apple. Μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει όλες τις άλλες ρυθμίσεις και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε start και να περιμένετε το καινούργιο σας αρχείο βίντεο.

Super©Λήψη 
Comment From sxoleio.eu: Εάν χρειάζεστε ένα απλό, όμως πολύ αποδοτικό εργαλείο για τη μετατροπή και τη κωδικοποίηση ή να παίξετε οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων, χωρίς να χάσετε πολλές ώρες, τότε το Super© είναι όλα όσα χρειάζεστε. Είναι ένας multimedia encoder και multimedia player μαζί.

MediaCoder - Λήψη 
Comment From sxoleio.eu: ίναι ένας δωρεάν κωδικοποιητής που μπορεί γρήγορα να μετατρέψει κάθε αρχείο ήχου ή βίντεο σε ένα αρχείο τύπου της επιλογής σας. Απλό και εύχρηστο πρόγραμμα για μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου μεταξύ πολλών διαφορετικών formats. Ένα πανίσχυρο και ευπροσάρμοστο εργαλείο κωδικοποίησης.

GermaniX Transcoder - Λήψη 
Comment From sxoleio.eu: Το GX Transcoder ειναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να μετατρέψει όλα τα αρχεία ήχου και βίντεο από κάποιο format σε κάποιο άλλο και να τα μικρύνει για να τα αναπαράγετε απο οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε. Υποστηρίζει πολύ μεγάλη πληθώρα αρχείων ήχου και βίντεο, είναι ικανό και διανέμεται δωρεάν.

AVGO Free Audio Converter - Λήψη 
Comment From sxoleio.eu: Είναι μία δωρεάν, ικανή και ευέλικτη εφαρμογή που μπορεί να μετατρέψει αρχεία βίντεο ή ήχου, με την εξαγωγή του ήχου από το βίντεο. Προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως μετατροπή πολλών αρχείων μαζί, ηχητικά εφέ, προεπισκόπιση ήχου και άλλα.

4Free Video Converter - Λήψη 
Comment From sxoleio.eu: Είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε βίντεο, ήχο και κινούμενες εικόνες. Αυτός ο δυνατός video converter είναι το καλύτερο λογισμικό μετατροπέα βίντεο για να μετατρέψει αρχεία βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή εσεις θελήσετε απλά και γρήγορα.

Quick Media Converter - Λήψη 
Comment From sxoleio.eu: Δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει την μετατροπή αρχείων video και audio από μια μορφή σε άλλη. Υποστηρίζει μια πολύ μεγάλη γκάμα διαφορετικών τύπων αρχείων και οι μετατροπές γίνονται σε καλούς χρόνους. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία από τις καλύτερες λύσεις μετατροπής αρχείων video ή audio που θα βρείτε.


Ήχος
Freemake Audio Converter - Λήψη
Comment From sxoleio.eu: Είναι ένα νέο, εύχρηστο, δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής αρχείων ήχου στη μορφή που εσείς θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα πολλά προκαθορισμένα προφίλ ή να δημιουργήσετε τα δικά σας. Μετατρέπει πολλά αρχεία ταυτόχρονα και αν το επιλέξετε να ενώσει όλα τα κομμάτια σε ένα αρχείο.

FreeRip Mp3 Basic - Λήψη
Comment From sxoleio.eu: Είναι το απόλυτο πρόγραμμα για την μετατροπή της μουσικής σας συλλογής σε mp3. Σας δίνει την δυνατότητα να εξάγετε τα κομμάτια από το cd και να τα μετατρέψετε σε mp3, να δώσετε τα απαραίτητα tags όπως όνομα καλλιτέχνη, τίτλο τραγουδιού, κατηγορία κτλ. Yποστηρίζει οποιοδήποτε αρχείο μπορεί να χρειαστείτε.

Freemake YouTube MP3 Converter - Λήψη
Comment From sxoleio.eu: Χρησιμοποιήστε το δωρεάν πρόγραμμα Free YouTube to MP3 Converter για να μετατρέψετε και να κατεβάσετε σε mp3 οποιοδήποτε βίντεο. Μετατρέψετε youtube βίντεο απευθείας στο iPhone, iPad, android, psp, iPod ή ένα κινητό τηλέφωνο. Κατεβάστε οποιοδήποτε βίντεο από το youtube σε avi, mp4, flv, 3gr, mkv.

Hamster Free Audio Converter - Λήψη
Comment From sxoleio.eu: Δωρεάν μετατροπέας για οποιαδήποτε επέκταση ήχου καθώς υποστηρίζει mp3, wma, wav, ogg, aac, mp4, m4a, atrac και πολλά άλλα. Βολικό και εύκολο στη χρήση, με ελάχιστη κατανάλωση πόρων, με απλό περιβάλλον που θα μετατρέψει τα αρχεία ήχου σας γρήγορα.

Koyote Free Mp3 Wma Converter - Λήψη
Comment From sxoleio.eu: Είναι ένας μετατροπέας αρχείων ήχου με τον οποίο μπορούμε εύκολα να μετατρέψουμε ένα format σε άλλο ή στο ίδιο αλλά με κατώτερη ποιότητα. Διαθέτει ευχάριστη εμφάνιση με την οποία θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο να δουλεύετε ελέγχοντας τα πάντα μόνο από ένα παράθυρο.

Free YouTube to Mp3 Converter - Λήψη
Comment From sxoleio.eu: Χρησιμοποιήστε το δωρεάν πρόγραμμα Free YouTube to Mp3 Converter για να μετατρέψετε και να κατεβάσετε σε mp3 οποιοδήποτε βίντεο youtube θέλετε. Μια αξιόλογη εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας. Κατεβάστε σε mp3 τα αγαπημένα σας βίντεο από το youtube.

CDex - Λήψη
Comment From sxoleio.eu: To CDex είναι ένα δωρεάν λογισμικό μετατροπής των αρχείων ήχου που υπάρχουν σε ένα cd σε συμπιεσμένη μορφή, για παράδειγμα mp3 ή σε άλλη μορφή. To πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο στη χρήση, δουλεύει αρκετά γρήγορα και θεωρείται ένα από τα κορυφαία εργαλεία για mp3 audio ripping.

Free CD to Mp3 Converter - Λήψη
Comment From sxoleio.eu: Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα μετατρέπει αρχεία ήχου όπως wav, mp3, wma και ogg. Παρέχει ένα απλό, αλλά αρκετά ελκυστικό περιβάλλον εργασίας. Είναι σταθερό και γρήγορο. Δεν περιέχει κανενός είδους κακόβουλο λογισμικό. Χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και υψηλής ποιότητας βιβλιοθήκες.

Resource sxoleio.eu techsupportalert.com cnet.com

Top Rated


Freemake Video Converter
Format Factory
Hamster Free Video Converter


Ratings from cnet.com techsupportalert.com
Image Resource:
ninite.com softpedia.com filehippo.com filepuma.com majorgeeks.com downloadcrew.com filehorse.com snapfiles.com github.com sxoleio.eu hlrnet.com gitlab.com portableapps.com donationcoder.com hiren.info cnet.com hirensbootcd.org en.softonic.com

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).
      

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW