Slide show

Free Online services

Free Icons

Findicons - Online 
Comment From sxoleio.eu: Είναι μια εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ελεύθερων εικονιδίων (icons). Βρίσκει αρχεία (εικόνες ή ico) ανάλογα με τη λέξη-κλειδί που θα δώσετε ή την λέξη-ετικέτα (tag) που θα επιλέξετε, από μια μεγάλη λίστα χιλιάδων αρχείων η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς.

Iconarchive - Online 
Comment From sxoleio.eu: Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία παροχής δωρεάν εικονιδίων. Διαθέτει εύκολο τρόπο εύρεσης και κατεβάσματος μιας εικόνας διαλέγοντας τύπο και μέγεθος. Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πλουσιότερες και ποιοτικότερες online συλλογές.

Iconfinder - Online 
Comment From sxoleio.eu: Μπαίνοντας στο iconfinder μπαίνεις σε μια τεράστια βάση icons (εικονιδίων) από όπου μπορείς να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν και όλα αυτά εντελώς δωρεάν. Είναι μια πολύ λειτουργική, εντυπωσιακά απλή και πάρα πολύ χρήσιμη σελίδα.

Free File Convert

Zamzar - Online
Comment From sxoleio.eu: Το Zamzar είναι ένας απίθανος δικτυακός τόπος που μας επιτρέπει την δωρεάν μετατροπή αρχείων συμπεριλαμβανομένων αρχείων εγγράφων, εικόνας, ήχου και βίντεο και άλλων πολλών, μέσω του πολύ απλού και εύχρηστου μενού του.

PDFConverter - Online
Comment From sxoleio.eu: Αν θέλετε να μετατρέψτε τα αρχεία σας σε pdf τότε δοκιμάστε το Pdfconverter. Έχει δύο χαρακτηριστικά, πρώτον είναι δωρεάν και δεύτερον δε χρειάζεται εγκατάσταση. Μπορείτε να δημιουργείστε pdf αρχεία από σχεδόν οποιαδήποτε έγγραφο και το Pdfconverter θα σας το στείλει με email.

PDFUnlock - Online
Comment From sxoleio.eu: Είναι μια πιο εύκολη online λύση για να ξεκλειδώσετε ασφαλισμένα αρχεία pdf και να καταργήσετε τη προστασία από αυτά τα αρχεία, έτσι ώστε να είστε σε θέση να επεξεργαστείτε, να εκτυπώσετε, να αντιγράψετε και να εξάγετε δεδομένα από τα προστατευμένα αρχεία pdf.

Online-Converter - Online
Comment From sxoleio.eu: Αν ψάχνετε για έναν online μετατροπέα αρχείων τότε δοκιμάστε τον Online-Converter. Επιλέξτε το αρχείο σας, δώστε τις πρόσθετες ρυθμίσεις και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο convert file. Σε λίγα λεπτά θα έχετε φορτώσει το αρχείο σας, θα το έχετε μετατρέψει και θα το κατεβάσετε στο pc σας.


Free Image Edit & Share

Pixlr - Online 
Comment From sxoleio.eu: Ειναι μία δωρεάν online εφαρμογή με πάρα πολλές δυνατότητες, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα online επεξεργασίας φωτογραφιών με πλούσιες επιλογές επεξεργασίας εικόνας όπως το Adobe Photoshop. Θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Sumopaint - Online 
Comment From sxoleio.eu: To Sumopaint αποτελεί ίσως την καλύτερη online εφαρμογή επεξεργασία γραφικών με εξαιρετικές δυνατότητες που πλησιάζουν κατά πολύ αυτές του photoshop. Διαθέτει πολυγλωσσικό περιβάλλον που υποστηρίζει και τα Ελληνικά. Επίσης η εφαρμογή διατίθεται και μέσω του app store.

Wixie - Online
Comment From sxoleio.eu: Το Wixie είναι ένα online εργαλείο δημιουργίας. Όλοι σήμερα χρειάζονται ένα εργαλείο που είναι προσιτό οποτεδήποτε και οπουδήποτε και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία ζωγραφικής, κειμένου, clip art και φωνητικής εγγραφής για την ανάπτυξη online storybooks και flash animations.

SomeImage - Online
Comment From sxoleio.eu: Το SomeImage ειναι μια δωρεάν, γρήγορη και εύχρηστη διαδικτυακή εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε δωρεάν εικόνες στις ιστοσελίδες σας ή στο blog σας ή να τις μοιραστείτε ελεύθερα με τους φίλους σας ή οπως αλλιώς θελήσετε.

FreeImgHost - Online
Comment From sxoleio.eu: Το FreeImgHost ειναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε δωρεάν αρχεία εικόνας και να τα μοιραστείτε ελεύθερα με τους φίλους σας. Υποστηρίζει μεγάλο αριθμό αρχείων εικόνας και παρέχει αρκετό χώρο.


Free Office tools

Prezi - Online
Comment From sxoleio.eu: Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα καταπληκτικές παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο καμβά αντί για τις παραδοσιακές διαφάνειες. Εισαγάγετε κείμενο, εικόνες, βίντεο και άλλα αντικείμενα για να τα ενοποιήσετε. Δημιουργείστε μη γραμμικές παρουσιάσεις, με μεγέθυνση και σμίκρυνση.

SurveyMonkey - Online
Comment From sxoleio.eu: Το SurveyMonkey είναι μία πολύ καλή, δωρεάν online εφαρμογή δημιουργίας ερωτηματολογίων. Παρέχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για την οργάνωση και τη συλλογή απαντήσεων καθώς και την ανάλυση των αποτελεσμάτων τους, μέσω εύχρηστου περιβάλλοντος.

Titanpad - Online
Comment From sxoleio.eu: Το Titanpad είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία επιτρέπει τη συνεργατική συγγραφή κειμένου σε πραγματικό χρόνο από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα. Όλα τα άτομα που συμμετέχουν μπορούν να δούνε σε πραγματικό χρόνο αυτά που γράφουν οι υπόλοιποι.

Guerrilla Mail - Online
Comment From sxoleio.eu:Ειναι μια πολύ καλή δωρεάν online υπηρεσία για αποστολή email ανώνυμα. Μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια διεύθυνση είτε με ένα τυχαίο και ψεύτικο username ή με ένα της επιλογής μας, σε πολλά διαφορετικά domains. Είναι μια γρήγορη και εύκολη επιλογή για στείλουμε περιστασιακά email ανώνυμα.

Pastebin - Online
Comment From sxoleio.eu: Η Pastebin ειναι μια γνωστή υπηρεσία διαμοιρασμού κειμένου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εργαλείο ανταλλαγής πηγαίου κώδικα. Ο καθένας μπορεί να αποθηκεύσει κάποιο (μεγάλο συνήθως) κείμενο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Google Translate - Online
Comment From sxoleio.eu: Η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία μετάφρασης της Google μεταφράζει άμεσα κείμενα και ιστοσελίδες. Αυτός ο μεταφραστής υποστηρίζει δεκάδες γλώσσες. Γρήγορη και δωρεάν μετάφραση, ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει αρκετά όταν το χρειαστείτε.

Mahara - Online
Comment From sxoleio.eu: Είναι ένα e-portfolio ανοικτού κώδικα και web εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Παρέχει στους χρήστες εργαλεία για δημιουργία και διατήρηση ενός ψηφιακού χαρτοφυλακίου της μάθησης τους και δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Goo.gl - Online
Comment From sxoleio.eu: Ένα διαδικτυακό δωρεάν εργαλείο για να περικόψετε έτσι ώστε συντομευθούν οι μεγάλες σε μήκος διευθύνσεις url σας. Σας επιτρέπει ακόμα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο, τα κλικ και referrers σε κάθε συντομευμένη σας διεύθυνση.

Transifex - Online
Comment From sxoleio.eu: Είναι ένα έργο τοπικοποίησης λογισμικού που επιτρέπει να βρίσκουν πάρα πολύ εύκολα οι ομάδες των μεταφραστών, τι απαιτήσεις μεταφράσεων υπάρχουν. Ταυτόχρονα, βοηθά πάρα πολύ τους δημιουργούς λογισμικού, με το να έρθουν σε επαφή με μεταφραστές που ενδιαφέρονται να τοπικοποιήσουν έργα λογισμικού.

Vyew - Online
Comment From sxoleio.eu: Το Vyew.com ειναι ένα δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα για συνεργατική μάθηση και επικοινωνία. Περιέχει δυνατότητες διαμοιρασμού αρχείων, σημειώσεων, οπτικοακουστική επικοινωνία και άλλα πολλά. Ειναι πολύ εύκολο στη χρήση του.

Slideshare - Online
Comment From sxoleio.eu: Είναι ένα site αποθήκευσης και διαμοιρασμού αρχείων κειμένου, pdf καθώς και παρουσιάσεων. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα λογαριασμό είτε μέσω του email του, είτε να συνδεθεί μέσω του λογαριασμού του στο facebook και να διαμοιράσει αρχεία κειμένου αλλά και βίντεο.



VirusTotal - Online
Comment From sxoleio.eu: Είναι μια δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας δεκάδες antivirus εφαρμογές. Διευκολύνει τη γρήγορη ανίχνευση των ιών, worms, trojans, όλων των ειδών malware και παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα πρόληψης λανθασμένων περιπτώσεων.


Διάφορα:

Tagxedo - Online
Comment From sxoleio.eu: Είναι μια ιστοσελίδα όπου όλοι μπορούν να δημιουργήσουν σύννεφα λέξεων (πιο ακριβής είναι ο αγγλικός όρος word clouds) χρησιμοποιώντας κείμενα, αγαπημένες φράσεις, άρθρα, μεμονωμένες λέξεις, κλπ. Οι λέξεις αποκτούν μέγεθος και χρώμα και παίρνουν το σχήμα και τη διάταξη μιας οποιασδήποτε φωτογραφίας.

Zygote Body - Online
Comment From sxoleio.eu: Με το Zygote Body μπορείτε να δείτε ένα τρισδιάστατο μοντέλο της ανθρώπινης ανατομίας με δυνατότητες μεγέθυνσης, περιστροφής και αναζήτησης. Μπορείτε να δείτε τα διάφορα στρώματα του δέρματος, των μυών, των ιστών και το σκελετικό σύστημα.

Comic Master - Online
Comment From sxoleio.eu: Αν θέλετε να δημιουργήστε εύκολα τα δικά σας κόμικ, δοκιμάστε το Comic Master. Χρησιμοποιήστε αυτή την online εφαρμογή για την ψηφιακή αφήγηση των ιστοριών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κόμικ χρησιμοποιώντας προσχεδιασμένους χαρακτήρες και περιβάλλοντα.

EXtreme Power Supply Calculator - Online
Comment From sxoleio.eu: Είναι η πληρέστερη και πιο ενημερωμένη ιστοσελίδα σχετικά με τον υπολογισμό της ισχύος για την αγορά τροφοδοτικού που ειναι μια δύσκολη επιλογή για το στήσιμο ενός σταθερού υπολογιστή. Η λάθος αγορά τροφοδοτικού μπορεί να είναι από σπατάλη χρημάτων μέχρι επικίνδυνη για το σύστημα.

Πηγή sxoleio.eu

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).
 

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW