Slide show

Free Video Editor

Video Editors

Comments From cnet.com: Puts professional quality tools within the reach of everyone – regardless of budget. The best free video editor available Lightworks is far much more than a simple tool for cutting clips – the pro version has been used to create big-name movies including The King's Speech and Road to Perdition. As you would expect for such a powerful video editor, you won't be able to master it overnight, but that's certainly not something you could hold against it.

Comments From cnet.com: A powerful free video editor that's expandable if you outgrow it . Hitfilm Express is another video editor that promises pro-level features for free – and it delivers. The basic editor is very impressive, with advanced cutting tools, a great set of audio and video filters, layers and masking, compositing options, and chroma keying for creating green screen effects.

VSDC Free Video Editor Λήψη 
Comments From cnet.com: A non-linear editor stacked with tools, with more added all the time VSDC Free Video Editor provides a huge array of effects and filters to enhance your footage, with both wizards and manual options to suit beginners or more advanced users..Eίναι μια ολοκληρωμένη και εύκολη λύση για home video editing, με το οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά και εντυπωσιακά πράγματα. Μέσα από το έξυπνο περιβάλλον εργασίας μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τα βίντεο σας με τι λιγότερες δυνατές προσπάθειες.


Comments From cnet.com: It might look unusual, but master it and you'll reap the benefits. Shotcut is another professional-feeling free video editor that requires a little patience if you are achieve the results it is so capable of delivering. The slightly unusual interface can be put down to the fact that this started life as a Linux application, and little has changed in its conversion to Windows.

Comments From cnet.com: An accessible free video editor for small editing tasks like cutting. One thing to understand about Avidemux from the outset is that it is not going to help you create the next Star Wars or to become a master movie producer. Rather, it's a set of essential tools for everyday video editing, covering all of the basics such as converting formats, trimming footage, appending one clip to another, and applying filters and effects.
From sxoleio.eu: Το Avidemux προσφέρει απλή και δωρεάν επεξεργασία βίντεο για αρχάριους αλλά με απαιτήσεις. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για ένα από τα λίγα αξιόλογα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που είναι ταυτόχρονα απλό στη χρήση του και αξιόπιστο αλλά και το γεγονός ότι ειναι open source και cross platform.

Free Video EditorΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Το Free Video Dub ειναι μια δωρεάν εφαρμογή για να κόψετε και να ράψετε όλα τα αγαπημένα σας αρχεία βίντεο. Το περιβάλλον εργασίας ειναι λιτό, οι λειτουργίες που ενσωματώνει είναι οι βασικές. Το πιο απλό πρόγραμμα για αρχάριους και όχι μόνο χρήστες.

VirtualDubΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα γρήγορο και ευέλικτο εργαλείο για την καταγραφή και επεξεργασία βίντεο. Η πολυπλοκότητα των χαρακτηριστικών του ίσως φαίνεται αποτρεπτική, αλλά αξίζει την υπομονή. Το VirtualDub είναι πιθανότατα το καλύτερο δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο στον κόσμο.

JahshakaΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Είναι το πρώτο πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα για επεξεργασία πραγματικού χρόνου και εισαγωγή εφέ σε βίντεο. Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος δεν είναι συνηθισμένο, όμως κρίνεται καλοσχεδιασμένο, έτσι ώστε να επιταχύνει τελικά τις εργασίες του χρήστη, αφού πρώτα δαπανήσει κάποιο χρόνο εξοικείωσης.

Video tools 
AVI ReCompΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που μπορεί να χειριστεί αρχεία βίντεο avi με πολλούς τρόπους. Συμπιέστε και μετατρέψτε αρχεία, προσθέστε υπότιτλους, υδατογραφήματα κ.α. με αυτό το πλήρες εργαλείο επεξεργασίας βίντεο. Oι ελάχιστοι πόροι που απαιτεί και οι επιλογές που προσφέρει κάνουν το πρόγραμμα να αξίζει τον κόπο.

Free Studio - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Free Studio είναι μια άριστη σουίτα απλών αλλά εξαιρετικά χρήσιμων εργαλείων. Κατεβάστε, μετατρέψτε, γράψτε και μοιραστείτε τα αρχεία πολυμέσων σας με αυτή την εκτενή δωρεάν σουίτα. Είναι ένα πακέτο από όλες τις δωρεάν και αρκετά ικανές εφαρμογές dvdvideo, για βίντεο και ήχο.

Ashampoo ClipFinder HD - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Κάντε λήψη, επεξεργαστείτε, αναπαράγετε και μετατρέψτε βίντεο από το youtube και άλλα παρόμοια sites. Αυτό το ικανότατο δωρεάν πρόγραμμα πρσφέρει αναζήτηση σε δεκάδες πύλες βίντεο. Δείτε άμεσα τα βιντεάκια σας, μετατρέψτε τα και αποθηκεύστε τα στον σκληρό σας δίσκο με ένα μόνο κλικ.

AviSplit - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι μια δωρεάν, χρήσιμη εφαρμογή για την κοπή και την επανασύνδεση αρχείων avi και divx. Mπορεί να χωρίσει ένα μεγάλο αρχείο avi σε μικρά κομμάτια, μπορείτε να ορίσετε εσείς το μέγεθος, να ξανασυνδέσει κομμάτια ή να εξάγει ένα κλίπ με καθορισμένο σημείο έναρξης και τέλους.

Nero Kwik Media - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Πρόκειται για ένα ελεύθερο, αυτόνομο και όλα σε ένα προϊόν το οποίο διαχειρίζεται πολυμέσα. Μπορείτε να βρείτε, να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να παίξετε μουσική, φωτογραφίες και βίντεο γρήγορα και εύκολα. Επίσης σας επιτρέπει να γράψετε cd ήχου και mp3 με λίγα μόνο κλικ.

Ant Movie Catalog - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα αρχειοθέτησης ταινιών. Με την βοήθειά του, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και να οργανώσετε μία συλλογή των ταινιών που διαθέτετε, προσθέτοντας σχετικές πληροφορίες, για κάθε μία από αυτές. Το περιβάλλον του προγράμματος είναι ιδιαίτερα λειτουργικό κάνοντας το πολύ εύκολο στην χρήση.

K-Lite Codec Pack - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να εγκαταστήσει διαφορετικούς κωδικο/αποκωδικοποιητές ήχου και βίντεο στο pc σας. Όλοι οι κωδικοποιητές που χρειάζεστε για να αναπαράγετε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή ήχου. Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση ώστε καθένας να μπορεί να απολαύσει τα αγαπημένα του αρχεία πολυμέσων.

Subtitle Edit - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα για την δημιουργία, επεξεργασία, συγχρονισμό και ρύθμιση υποτίτλων. Έχει πολύ φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον. Πρόκειται για ένα δωρεάν ισχυρό επεξεργαστή υπότιτλων, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων υπότιτλων ή την επεξεργασία υπότιτλων.

Resource techradar.com techsupportalert.com cnet.com sxoleio.eu

Top Rated

Ratings from cnet.com techsupportalert.com
Image Resource:
ninite.com softpedia.com filehippo.com filepuma.com majorgeeks.com downloadcrew.com filehorse.com snapfiles.com github.com sxoleio.eu hlrnet.com gitlab.com portableapps.com donationcoder.com hiren.info cnet.com hirensbootcd.org en.softonic.com

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

      

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW