Slide show

Freeware 3D/2D Vector Design

3D CAD

Google SketcUpΛήψη 
Comments From cnet.com: A modestly trimmed-down version of Sketchup Pro. Creates surfaces from lines and extrudes 3D solids from surfaces, offers a huge library of pre-designed scenes and objects. From sxoleio.eu: Eίναι ένα πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε όλους τους τύπους τρισδιάστατων σχεδίων. Φανταστείτε ότι αγοράσετε ένα σπίτι και πρέπει να το επιπλώσετε. Λοιπόν, με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε σε εικονική μορφή και τρισδιάστατο, να αλλάξετε τα έπιπλα, το στυλ κ.α.

Blender - Λήψη 
Comments From cnet.com: A complete software package for 3D modelling .Can do it all, import/export more than 20 file formats, including DXF/DWG. From sxoleio.eu: Το Blender έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο και ευέλικτο εργαλείο σχεδιασμού, προσφέροντας μια μοναδική προσέγγιση στον κόσμο των τριών διαστάσεων. Μπορείτε εύκολα να κατασκευάσετε και να διαχειριστείτε σύνθετα περιβάλλοντα. Είναι πολύ δημοφιλές και χρησιμοποιείται απο εκατομμύρια ανθρώπους.

progeCAD Smart! 
Comments From cnet.com: A recommendation for budding architects and engineers. Really nice AutoCAD clone, not horribly feature-limited, libraries of over 11,000 blocks and symbols, minimum system requirements not unduly burdensome. No reflection of DXF file format revisions after 2009.


Comments From cnet.com: A software package to tickle every bone in your body. Offers a facile intuitive interface, access to a growing library of furnishings and objects, download can be bypassed, just use it online. No discernible downsideSweet Home 3D -Comments From sxoleio.eu: Το Sweet Home 3D είναι μια δωρεάν εφαρμογή διακοσμητικής εσωτερικού χώρου που σας βοηθάει να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε δισδιάστατο σχέδιο οικίας με τρισδιάστατη προβολή. Διατίθεται στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες και μπορεί να τρέξει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.

SculptrisΛήψη  
Comments From cnet.com: A great utility for working with OBJ files and more. Works with .OBJ files, creating shapes and then applying textures, incorporates a straightforward understandable GUI. Not a general-purpose drafting program.From sxoleio.eu: Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων. Ένα τέλειο και εύκολο στην χρήση εργαλείο 3d μοντελοποίησης που είναι ικανό να δημιουργήσει απίστευτες δουλειές. Δημιουργήστε με ευκολία και βάψτε υψηλής ποιότητας 3d μοντέλα χαρακτήρων με αυτό το λιτό εργαλείο.

gcad3DΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Ειδικεύεται σε τρισδιάστατο σχέδιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο απο μαθητές και φοιτητές όσο και απο μηχανολόγους, αρχιτέκτονες και τοπογράφους. Το user interface του δεν μοιάζει με αυτό του AutoCad ή άλλων προγραμμάτων. Είναι εφαρμογή με πλούσιες ικανότητες αλλά ελαφρώς δύσκολη στην χρήση.


2D Vector Design
lnkscape - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Inkscape είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών ελεύθερης άδειας χρήσης. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες των εμπορικών προγραμμάτων, έχει αρκετά εργαλεία για την επίτευξη επαγγελματικών εργασιών. Ιδανικό για επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες, το δημοφιλές σχεδιαστικό opensource πρόγραμμα.

Comments Pencil - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Εφαρμογή για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων (cartoons) με συνδυασμό εικόνων και διανυσματικών γραφικών.Απευθύνεται σε χρήστες όλων των επιπέδων που επιθυμούν να φτιάξουν γρήγορα και εύκολα 2d animations, μιμούμενοι την παλιά κλασσική διαδικασία. Διαθέτει εύχρηστο interface με απλή δομή.

LiteCAD - Λήψη 
From sxoleio.eu: Αποτελεί έναν επάξιο αντικαταστάτη του πολύ γνωστού AutoCAD. Διαθέτει ένα πλήθος από τα χαρακτηριστικά του εμπορικού προγράμματος, που του επιτρέπουν την εκτέλεση πολλών από τις εργασίες που γίνονται με αυτό, χωρίς πρόβλημα. Το περιβάλλον του προγράμματος θα φανεί πολύ οικείο στους χρήστες του AutoCAD.

yEd - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το yEd είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα, να σχεδιάσετε εντυπωσιακά διαγράμματα και οργανογράμματα όλων των τύπων. Διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά και δυνατότητες αντίστοιχες των εμπορικών προγραμμάτων. Εύκολο στην εγκατάσταση και τη λειτουργία του.

Archimedes - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα λογισμικό ανοικτού και ελεύθερου κώδικα που επιτρέπει τη δημιουργία αρχιτεκτονικού σχεδίου μέσα από ένα ιδιαίτερα απλό και εύχρηστο περιβάλλον λειτουργίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση άλλων πολύπλοκων και δαπανηρών πακέτων, για εισαγωγή στη σχεδίαση με υπολογιστή. Είναι απλό στη χρήση του.

Diagram Designer - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να σχεδιάσουν γρήγορα απλά διαγράμματα ροής, τα οποία θα τα παρουσιάσουν σε ανθρώπους επιχειρήσεων. Η απλότητα του προγράμματος το καθιστά πιο ελκυστική επιλογή από άλλα παρόμοια προγράμματα.

DiaΛήψη
Comments From sxoleio.eu: To Dia ειναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα κατασκευής και δημιουργίας διαγραμμάτων. Είναι ένα εύκολο στην χρήση εργαλείο ανοικτού κώδικα, πολύ βολικό για αυτούς οι οποίοι ασχολούνται συχνά με διαγράμματα. Υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

Δημιουργός Διαγραμμάτων Ροής - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία και εκτέλεση αλγορίθμων με μορφή διαγραμμάτων ροής. Ο σχεδιασμός των διαγραμμάτων γίνεται με γραφικό τρόπο, δηλαδή με την τοποθέτηση κουτιών εντολών ή αποφάσεων και την σύνδεσή τους με γραμμές ροής εκτέλεσης.

Resource cnet.com sxoleio.eu techsupportalert.com

Top Rated


Google SketcUp 
Blender
Sweet Home 3D 

Ratings from cnet.com techsupportalert.com
Image Resource:
ninite.com softpedia.com filehippo.com filepuma.com majorgeeks.com downloadcrew.com filehorse.com snapfiles.com github.com sxoleio.eu hlrnet.com gitlab.com portableapps.com donationcoder.com hiren.info cnet.com hirensbootcd.org en.softonic.com

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).
 

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW