Slide show

Freeware Antispyware


Spybot - Search & DestroyΛήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Eξαλείφει λογισμικά υποκλοπής, κακόβουλα λογισμικά και διαφημιστικά κάθε είδους που ενδέχεται να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας. Είναι εφαρμογή καταξιωμένη στο χώρο των antispyware, εύκολη στο χειρισμό της και ενημερώνεται μέσω αρχείων που κατεβάζει αυτόματα από το internet.

Comodo VerificationEngine - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Λογισμικό το οποίο σας προστατεύει από προσπάθειες phishing, δηλαδή παραπλάνησής σας και υποκλοπής πολύτιμων στοιχείων σας. Με αυτό μπορείτε να διακρίνετε τις ψεύτικες από τις πραγματικές σελίδες που σας στέλνουν. Απλά τοποθετείτε το ποντίκι πάνω σε μια σύνδεση και θα είστε σίγουροι ότι ειναι καθαρή.

SuperAntiSpyware Free - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Εξαιρετική εφαρμογή για την αντιμετώπιση των spyware. Στην δωρεάν έκδοση της περιλαμβάνει χειρωνακτικό update, όχι όμως και προστασία σε πραγματικό χρόνο (real time protection). Ωστόσο το πρόγραμμα μπορεί να μας σώσει σε περίπτωση που ο υπολογιστής μας έχει ήδη προσβληθεί.


Spyware Terminator - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Eγγυάται συνεχή προστασία του υπολογιστή σας από πιθανές απειλές που προέρχονται από πλοήγηση στο διαδίκτυο. Eξασφαλίζει τον εντοπισμό και την εξαφάνιση κάθε προγράμματος που βάζει σε κίνδυνο τον υπολογιστή σας ή απειλεί το απόρρητό σας συλλέγοντας δικές σας πληροφορίες.

Emsisoft HiJackFree - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: H Emsisoft ειναι μια εταιρεία γνωστή για την ανάπτυξη εφαρμογών ασφάλειας. Το πρόγραμμα αν και έχει σχεδιαστεί κυρίως για προχωρημένους χρήστες διαθέτοντας ελάχιστους αυτοματισμούς, χρησιμοποιείται και απο αρχάριους. Βοηθά στην προστασία του χρήστη απο hijackers, spywares, adwares, trojans και worms.

Detekt - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Η Διεθνής Αμνηστία κυκλοφόρησε το Detekt, ένα δωρεάν πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγξουν αν οι υπολογιστές τους παρακολουθούνται από κυβερνητικές μυστικές υπηρεσίες. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για ακτιβιστές, για υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για δημοσιογράφους.

HiJackThis - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Το HiJackThis είναι ένα εργαλείο ανάλυσης του συστήματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει το μητρώο και ρυθμίσεις σημαντικών αρχείων ενώ προσφέρει μια αναλυτική λίστα με όλες τις υπηρεσίες, τα προγράμματα εκκίνησης και πολλά ακόμα.

SpywareBlaster - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Το SpywareBlaster είναι ένα απλό εργαλείο ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού και άλλου ανεπιθύμητου λογισμικού. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό antispyware λογισμικό που φροντίζει ώστε το σύστημα να είναι καθαρό από ανεπιθύμητα αρχεία.

SpyCatcher Express - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Έχει ελκυστικό και εύχρηστο interface, είναι ένα ισχυρό και αποτελεσματικό antispyware πρόγραμμα με χαρακτηριστικά όπως μεγάλη βάση δεδομένων που ανανεώνεται τακτικά, δέσμευση χαμηλών πόρων συστήματος, deep defense προστασία, συμπεριφορά ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού και άλλα.

Advanced Spyware Remover - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Παρέχει πλήρη και προσαρμοσμένη σάρωση στους σκληρούς σας δίσκους, σε αφαιρούμενες μονάδες και σε ατομικούς φακέλους εντοπίζοντας και αφαιρώντας spywares, adwares, malwares, trojans, dialers, keyloggers, ενώ χρησιμοποιεί ελάχιστη μνήμη και η σάρωση γίνεται με πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Πηγή sxoleio.eu cnet.com

Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW