Slide show

Freeware Dictionaries


WordWebΛήψη 
Comments From sxoleio.euΤο WordWeb είναι δωρεάν λεξικό και θησαυρός της αγγλικής γλώσσας που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε offline. Δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγξει με ένα κλικ οποιαδήποτε λέξη συναντήσει, σε οποιοδήποτε σημείο του υπολογιστή του, ακόμη κι αν δεν μπορεί ούτε καν να την επιλέξει με το ποντίκι του.

Client for Google TranslateΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας βοηθά να μεταφράσετε τις επιλεγμένες λέξεις σας ή κείμενο με λίγα κλικ. Πρόκειται για ένα βολικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο διαδίκτυο, όταν δημιουργείτε ένα word έγγραφο ή απλά όταν κοιτάζετε τα αρχεία στο pc σας. Σας προσφέρει γρήγορη και ακριβής μετάφραση.


Lingoes - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Είναι λεξικό και πολυγλωσσικό λογισμικό μετάφρασης που παρέχει αποτελέσματα σε πάρα πολλές γλώσσες. Προσφέρει μετάφραση κειμένου, μεταφραστή δρομέα, δείκτη ομάδας, κατάλογο, απαγγέλλων κείμενο. Είναι ένα λεξικό νέας γενιάς. Υποστηρίζει συνολικά αρκετές δεκάδες γλώσσες.




Dictionary .Net - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν, χρήσιμο πρόγραμμα μετάφρασης το οποίο υποστηρίζει μετάφραση μεταξύ πολλών διαφορετικών γλωσσών. Θα σας βοηθήσει να μεταφράσετε κείμενα, από οποιοδήποτε πρόγραμμα και αν χρησιμοποιείτε εύκολα και γρήγορα, μέσα απο ένα απλό περιβάλλον εργασίας.

StarDict - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Tο StarDict είναι ένα δωρεάν λεξικό αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μεταφραστής. Είναι φιλικό προς τον χρήστη, γρήγορο στην εκτέλεση του και στα αποτελέσματα του αλλά πάνω απο όλα ειναι εύχρηστο και κατανοητό ακόμα και απο αρχάριους χρήστες. Λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και έχει λιτό περιβάλλον εργασίας.

FreeLang Dictionary - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το FreeLang Dictionary είναι ένα freeware λεξικό. Είναι μια ιδανική λύση λόγω της δυνατότητας προσθήκης λεξικών από τις περισσότερες χώρες του κόσμου. Περιέχει χιλιάδες λήματα απο δεκάδες γλώσσες. Υποστηρίζει ομαλά όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

TheSage's English Dictionary and Thesaurus - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Eίναι ένα δωρεάν λεξικό που περιέχει χιλιάδες λέξεις και κατάλογο που ενσωματώνει εκκατομύρια συνωνύμων για την αγγλική γλώσσα. Διαθέτει ένα πολύ εύχρηστο και πρακτικό περιβάλλον εργασίας. Αρκεί να γράψετε μία λέξη και θα σας παρουσιάσει σχετικές πληροφορίες γι’ αυτή.

Free Medical Dictionary - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν χρήσιμο ιατρικό λεξικό που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε δύσκολες ιατρικές έννοιες και ορισμούς. Θα σας δώσει μεταξύ άλλων πληροφορίες για την ιατρική ορολογία, τα φαρμακευτικά προϊόντα, τον υγειονομικό εξοπλισμό, τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα και άλλα.

Ελεύθερο Λεξικό - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για κάθε υπολογιστή. Είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα διαχείρισης λεξικών και εγκυκλοπαιδειών. Το Ελεύθερο Λεξικό απαρτίζεται από πολλά λεξικά και εγκυκλοπαίδειες. Η διαδικασία εγκατάστασής του και η λειτουργία του είναι πολύ εύκολη και απλή.

WordInn Dictionary - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα εύκολο στη χρήση αγγλικό και πολύγλωσσο λεξικό με εικόνες του google και της wikipedia, που θα κάνουν σίγουρα την ταλαιπωρία της ανάγνωσης παιχνίδι. Όταν αντιμετωπίζετε δύσκολη λέξη, θα σας βοηθήσει με την προφορά των λέξεων, με φυσική ανθρώπινη φωνή, με τις αισθήσεις, τον ορισμό, τα συνώνυμα και άλλα.

MyLang - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Εφαρμογή εκμάθησης λεξιλογίου. Υποστηρίζει πολλαπλές μεταφράσεις λέξεων, προσφέρει παρακολούθηση επίδοσης χρήστη και διαθέτει έναν επεξεργαστή λεξιλογίου που απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό την εισαγωγή και διαχείριση γλωσσών που απαιτούν διαφορετικές διατάξεις λεξιλογίου.


Ματζέντα Πολυλεξικό - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα απο τα δημοφιλέστερα της αγοράς. Πολύ χρήσιμο εργαλείο, απλό και κατανοητό περιβάλον εργασίας. Περιλαμβάνει τα εξής: ελληνικό-αγγλικό, ελληνικό-γαλλικό, ελληνικό-ιταλικό, ελληνικό-γερμανικό, λεξικό βιολογικών και ιατρικών όρων, θησαυρός της ελληνικής γλώσσας. Πρόγραμμα απαραίτητο σε όλους.


Dicter - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Με αυτό το δωρεάν πρόγραμμα μπορείτε να κάνετε αμέσως τη μετάφραση με ένα κλικ σε οποιαδήποτε εφαρμογή των windows και κάθε φορά που θα χρειαστεί. Δεν χρειάζεστε πλέον οποιοδήποτε άλλο σύστημα μετάφρασης εκτός απο το Dicter. Υποστηρίζει δεκάδες γλώσσες μεταξύ αυτών και τα ελληνικά.

Resource sxoleio.eu

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).
 

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW