Slide show

Freeware DVD/CD tools


Ashampoo Burning Studio Free - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Είναι μια πλήρης και δωρεάν σουίτα δημιουργίας και αντιγραφής cd, dvd, bluray δίσκων, μουσικής, δεδομένων και video. Καλύπτει όλες τις καθημερινές μας ανάγκες με ένα πολύ εύκολο στην χρήση και φιλικό περιβάλλον. Οι δυνατότητες του θα καλύψουν απλούς αλλά και προχωρημένους χρήστες. Διαθέτει και ελληνική γλώσσα.


Burnibg tools
CDBurnerXP - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Το CDBurnerXP είναι ένα εργαλείο που διατίθεται δωρεάν, με το οποίο μπορείτε να γράφετε τα δικά σας cd. Διαθέτει πολλές επιλογές και είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση. Υποστηρίζει όλους τους τύπους cd/dvd. Μπορείτε να σβήσετε το περιεχόμενο κάποιου cd-rw ή dvd-rw για να γράψετε σε αυτά καινούργια δεδομένα.

BurnAware Free - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Κατορθώνει να ισορροπεί τέλεια μεταξύ της ευκολίας στη χρήση και της λειτουργικότητας του. Εστιάζει κυρίως στις εγγραφές δίσκων που οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν πιο συχνά. Σας επιτρέπει να εγγράψετε όλων των τύπων αρχείων του υπολογιστή, ήχο, βίντεο, blueray και όλα αυτά εντελώς δωρεάν.


InfraRecorder - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής cd και dvd. Έχει πάρα πολλές δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε οποιαδήποτε εργασία εγγραφής και αντιγραφής μέσα από ένα πολύ φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον. Υποστηρίζει εγγραφή dual layer δίσκων και image δίσκων iso και img. To πρόγραμμα έχει και ελληνική γλώσσα.

Hamster Free Burning Studio - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Πραγματοποιεί εγγραφή σε cd, dvd και bluray, διαγράφει εγγράψιμους δίσκους, ελέγχει την αναγνωσιμότητα των γραμμένων αρχείων, δημιουργεί πρότυπα iso, προσφέρει ολοκληρωμένη λίστα υποστηριζόμενων οπτικών δίσκων. Αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο του δίσκου, τη χωρητικότητα και τη πιθανή ταχύτητα εγγραφής.

FinalBurner Free - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Το FinalBurner Free είναι ένα πλήρες πρόγραμμα εγγραφής cd και dvd δίσκων. Με ευκολία θα γράψετε audio, data, mp3, iso και video δίσκους. Επίσης, μπορεί να γράψει και σε bluray disk. Μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες δυνατότητες είναι οι δημιουργία autorun menu, δημιουργία boot cd αλλά και εξώφυλλου θήκης.

StarBurn Free - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Καλό και δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής cd και dvd. Σας δίνει την δυνατότητα να γράψετε οτι περνάει από το μυαλό σας. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να γράψετε cd και dvd με τραγούδια, παιχνίδια, προγράμματα και ταινίες. Οι λειτουργείες του είναι σχετικά εύκολες ακόμα και για τον αρχάριο χρήστη.

ImgBurn - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Ένα ελαφρύ και γρήγορο στη χρήση εργαλείο εγγραφής cd, dvd, bluray δίσκων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία, εγγραφή αλλά και έλεγχο αρχείων εικόνας με ευκολία. Yποστηρίζει μία ευρεία γκάμα από τύπους εικόνας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια πλειάδα τρόπων. Μια άριστη προσθήκη στην εργαλειοθήκη σας.

Burn4Free - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Το Burn4Free επιτρέπει την εγγραφή δίσκων δεδομένων αλλά και των audio δίσκων, υποστηρίζοντας όλες τις μορφές. Ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας, ειδικά εάν γράφετε συχνά cd και dvd και ψάχνετε μια δωρεάν και αξιόπιστη λύση. Το πρόγραμμα έχει πολύγλωσση υποστήριξη.

4Free DVD Ripper - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Είναι μια ισχυρή εφαρμογή για να αντιγράψετε και να μετατρέψετε ταινίες dvd σε σχεδόν όλα τα format ήχου και βίντεο, με υψηλή ταχύτητα ripping και εξαιρετική ποιότητα. Διαθέτει επιλογές επεξεργασίας πριν από την αντιγραφή, πχ. περικοπή και συγχώνευση κλιπ, εφέ μετάβασης, προσθήκη υπότιτλων, soundtracks και άλλα.

Koyote Free CD DVD Burner - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Η εγγραφή των διαφόρων δεδομένων σας καθώς και του ήχου σε cd, dvd, bluray είναι μια πολύ απλή λειτουργία χάρη στο δωρεάν αυτό πρόγραμμα. Γράψτε τα προσωπικά σας αρχεία mp3 σε cd, αντιγράψτε τα cd και τα dvd σας, δημιουργήστε εικόνες iso από το σκληρό σας δίσκο, από cd ή dvd και άλλες πολλές λειτουργίες.

DeepBurner - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Το DeepBurner ειναι ενα ισχυρό και αποδοτικό λογισμικό που γράφει cds και dvds. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα αρχεία σε μορφή data, καθως και cds ήχου αλλα και data dvds. Διαθέτει φιλικό περιβάλλον εργασίας ακόμα και ως προς τον αρχάριο χρήστη. Υποστηρίζει επίσης την εγγραφή και δημιουργία αρχείων iso.

Astroburn Lite - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο για εγγραφή cd και dvd. Στην έκδοση Lite που διατίθεται δωρεάν, έχουμε τη δυνατότητα εγγραφής δίσκων δεδομένων και εγγραφή από αρχείο εικονικού δίσκου, iso κλπ. Κατά την εγκατάσταση να επιλέξετε free license. Το πρόγραμμα διαθέτει ελληνική γλώσσα καθώς και επιλογή skins.


Iso tools 
ISO Workshop - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Εικόνες δίσκου είναι τα αρχεία που ειναι ακριβή και πλήρη αντίγραφα των διαφόρων μέσων, του περιεχομένου τους και τη δομής τους, όλων των cd, dvd και bluray. Αν έχετε μια εικόνα δίσκου σε οποιαδήποτε μορφή, μπορείτε να αναδημιουργήσετε εύκολα τον αρχικό δίσκο με το κάψιμο της εικόνας σε ένα κενό δίσκο.

Active@ ISO Burner - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Εγγράψτε εικόνες iso σε cd, dvd και bluray δίσκους με αυτό το πολύ παραμετροποιήσιμο και δωρεάν εργαλείο. Eίναι ένα ισχυρό εργαλείο που κάνει εύκολη την εγγραφή εικώνων iso σε δίσκο. Eίναι εντυπωσιακό το πόσες δυνατότητες ενσωμάτωσαν οι δημιουργοί του σε αυτό το πρόγραμμα.

FlashCrest ISO Maker - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει, πολύ εύκολα και απλά, μέσα απο ένα όμορφο περιβάλλον εργασίας, να κάνετε τη δική σας εικόνα iso από αρχεία και φακέλους. Αν χρειάζεστε τακτικά να εγγράφετε προγράμματα, εφαρμογές, ταινίες ή παιχνίδια σε iso μορφή, αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει πολύ.

Free ISO Burner - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Πρόγραμμα εγγραφής iso αρχείων σε δίσκο. Εαν θέλετε να γράψετε σε cd ή dvd ενα αρχείο iso και δεν έχετε το πρόγραμμα nero η κάτι παρόμοιο, αυτή ειναι η ιδανική λύση. Με το Free Iso Burner μπορείτε να γράψετε ενα τέτοιο αρχείο προσφέροντας σας επιλογές εφάμιλες με ενος εμπορικού προγράμματος, χωρίς κόστος.

Free ISO Creator - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: ο Free ISO Creator ειναι ένα εργαλείο για δημιουργία iso image απο αρχεία ή φακέλους. Ειναι μια λύση σε σχέση με αντίστοιχες εμπορικές εφαρμογές, διαθέτει ένα απλό, λιτό αλλά παράλληλα και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας και το κυριότερο απο όλα είναι ότι διατείθεται δωρεάν.


Rufus - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα που σας βοηθά με τη διαμόρφωση και τη δημιουργία usb με δυνατότητα εκκίνησης. Χρήσιμο όταν θέλετε να δημιουργήσετε μέσα εγκατάστασης usb από είδωλα iso με δυνατότητα εκκίνησης και οταν θέλετε να δουλέψετε σε ένα σύστημα το οποίο δεν έχει εγκατεστημένο κάποιο λειτουργικό.


Virtual drives 

Daemon Tools Lite - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Το Daemon Tools Lite είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για windows με το οποίο μπορείτε να προσομοιώσετε κάθε είδους οπτικό μέσο. Μπορεί να ανοίξει οποιοδήποτε εικονικό αρχείο cd και dvd και να το κάνει να λειτουργεί σαν να ήταν το πραγματικό δισκάκι στο dvd drive σας.


MagicISO Virtual CD/DVD-ROM - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Χρήσιμο εργαλείο σχεδιασμένο για τη δημιουργία και διαχείριση εικονικών δίσκων cd και dvd. Μπορείτε να εκτελέσετε προγράμματα, παιχνίδια ή να ακούσετε μουσική από το εικονικό cd/dvd rom σας, που λειτουργεί σαν πραγματικό. Σας επιτρέπει να εκτελέσετε τα εικονικά δισκάκια γρηγορότερα από ένα συμβατικό cd/dvd rom.

DVDFab Virtual Drive - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Είναι ένα έξοχο λογισμικό που εξομοιώνει dvd και bluray. Εξυπηρετεί σαν εικονικός εξομοιωτής μεγάλο αριθμό δίσκων. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να συνδέσετε τα dvd και bluray εικονικά αρχεία που βρίσκονται στο pc σας. Υποστηρίζει αρχεία εικόνας iso από DVDFab και άλλα προγράμματα.

VMware Player - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Ιδανικό εργαλείο για την δοκιμή λογισμικού σε ένα εικονικό ασφαλές περιβάλλον ή εάν προτιμάτε την δοκιμή ενός νέου λειτουργικού συστήματος πριν το εγκαταστήσετε. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να τρέξετε πολλά λειτουργικά συστήματα την ίδια στιγμή στον υπολογιστή σας, σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας.


Wine HQ - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Πρόγραμμα ικανό να τρέξει εφαρμογές και παιχνίδια του λειτουργικού συστήματος windows μέσω διάφορων λειτουργικών συστημάτων όπως για παράδειγμα τα linux, freebsd, macosx και solaris. Αποτελεί μια δωρεάν και ανοικτού κώδικα εναλλακτική υλοποίηση του windows api με εξολοκλήρου ξαναγραμμένο κώδικα.


Alcohol 52% - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Ειναι το γνωστό πρόγραμμα δημιουργίας virtual drives Alcohol 52%. Εκτελέστε τα αγαπημένα σας cd, dvd από τον σκληρό δίσκο και απολαύστε τεράστια ταχύτητα ανάγνωσης. Επιτρέπει την δημιουργία πολλών εικονικών cd, dvd drives, έχει δυνατό πυρήνα εγγραφής, υποστηρίζει bluray, διαθέτει πολλά γλωσσικά modules.


VirtualBox - Λήψη
Comments from sxoleio.eu: Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε άλλα λειτουργικά συστήματα μέσα στο ήδη εγκατεστημένο λειτουργικό σας μέσω ενός εικονικού περιβάλλοντος, με ασφάλεια. Θα θέλατε να δοκιμάσετε μια έκδοση linux η κάποια άλλη έκδοση των windows άλλα δεν έχετε δεύτερο υπολογιστή για να κάνετε τη δοκιμή. Δοκιμάστε το.

Rate
.
  
Ashampoo Burning
Rufus 
Daemon Tools 
.
Resource sxoleio.eu
Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW