Slide show

Freeware Email Client


Gmail Free Client 
Comments From Google: Η ευκολία και η απλότητα του Gmail, διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές. Γνωρίστε τα νέα σας εισερχόμενα. Νέες, καρτέλες με δυνατότητα προσαρμογής σάς δίνουν τον έλεγχο, ώστε να μπορείτε να δείτε τι νέο υπάρχει με μια ματιά και να αποφασίσετε ποια μηνύματα θέλετε να διαβάσετε και πότε.

Windows Live Mail Client
Comments From Microsoft: Windows Live Mail brings together multiple e-mail accounts and calendars into one easy-to-use program. Access and edit your e-mail and calendar events, even when you are offline, and sync your changes later. Windows Live Mail helps to maximize your e-mail security across multiple e-mail accounts. Mail combines the ease of use of Outlook Express, with the speed of Windows Live.

Mozilla Thunderbird - Λήψη 
Comments Fron mozilla.org:Το Thunderbird είναι μια δωρεάν εφαρμογή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που εγκαθίσταται και προσαρμόζεται εύκολα - και είναι γεμάτο απίθανα χαρακτηριστικά. From sxoleio.eu: Ο Thunderbird είναι ο πανίσχυρος και προσαρμόσιμος πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Mozilla. Εξαιρετικό εναλλακτικό πρόγραμμα αλληλογραφίας με τη σφραγίδα του Mozilla το οποίο συναγωνίζεται τις καλύτερες εμπορικές εφαρμογές. Εξαιρετική εφαρμογή στο είδος της, σας την συνιστούμε.


Microsoft Outlook free (Android , iOs) Λήψη 
Comments From Microsoft: Its Outlook app for iOS and Android is the best mobile email app, no matter what phone you're using. It's better than Mail, better than Gmail. - WIRED. Meet Outlook for Android, the app that helps millions of users connect all their email accounts, calendars and files in one convenient spot. Newly redesigned, Outlook for Android lets you do more from one powerful inbox. See what matters most first with the Focused inbox that keeps the important messages on top.

IncrediMail - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα ισχυρό και φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας επιτρέπει να προσθέσετε στα email σας, emoticons, ecards, ήχους, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα καλούδια. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή από skins, πρότυπα και εικονίδια για να ενσωματώσετε στα ηλεκτρονικά σας μηνύματα.

eM Client & Calendar - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εξαιρετικές δυνατότητες. Προσφέρει τις τυπικές εργασίες των κλασσικών προγραμμάτων του είδους αλλά και πολλές επιπλέον που δεν θα βρείτε σε άλλα δωρεάν προγράμματα. Με την συνεχόμενη ανάπτυξη που το υποστηρίζει φαντάζει πολλά υποσχόμενο.

Foxmail Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Foxmail είναι ένα δωρεάν, γρήγορο και ικανό πρόγραμμα διαχείρισης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για τα Windows. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα pop3 και imap4 και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της κατηγορίας του στην Κίνα, που ειναι η χώρα προέλευσης του.

Mailwasher Free - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να φιλτράρει το spam και να μπλοκάρει όλα τα γράμματα που λαμβάνουμε σχετικά με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας. Mιας και δουλεύει ως αυτόνομη εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους email clients.

Comodo SecureEmail - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Κρατήστε τα εμπιστευτικά σας email μακριά από επιτήδειους, με αυτό το εύχρηστο εργαλείο κρυπτογράφησης. Θα μπορείτε αφενός να κρυπτογραφήσετε και αφετέρου να υπογράφετε τα εξερχόμενα μηνύματά σας με το προσωπικό σας πιστοποιητικό email, που σημαίνει πως μόνο οι παραλήπτες θα μπορούν να το διαβάσουν.

Claws Mail - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ, ανοικτού κώδικα πρόγραμμα διαχείρισης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με πληθώρα χαρακτηριστικών. Υποστηρίζει πρωτόκολλα όπως pop3 και imap4, την ανάγνωση ειδήσεων rss, παρέχει στο χρήστη φίλτρα για την αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και άλλα.

DreamMail - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που το περιβάλλον εργασίας του μοιάζει πολύ με αυτό του Outlook Express. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά πρωτόκολλα, τη διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως Gmail, Yahoo και είναι ιδιαίτερα παραμετροποιήσιμο.

EmailTray - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι μια γρήγορη και ελαφριά εφαρμογή διαχείρισης της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας. Προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαχειριστεί ταυτόχρονα πολλούς λογαριασμούς email συμπεριλαμβανομένου και αυτών που βασίζονται σε πρωτόκολλα και υπηρεσίες webmail.

Comodo AntiSpam - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Προστατεύει τον υπολογιστή σας από διαφημιστικά μηνύματα (spam). Πιστοποιεί τον αποστολέα κάθε μηνύματος, κάτι που δεν γίνεται από άλλα αντίστοιχα προγράμματα. Εγκαθίσταται εύκολα και λειτουργεί στο περιθώριο χωρίς να επιβαρύνει τη λειτουργία του υπολογιστή σας. Αναβαθμίζεται άμεσα μέσω διαδικτύου.

Spamihilator - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Εμποδίστε τα περισσότερα ανεπιθύμητα μηνύματα πριν ακόμα φτάσουν στα εισερχόμενα. Πολύ ικανό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ωστόσο ίσως 'πιάσει' και κάποια επιθυμητά μηνύματα. Θα πρέπει να εκπαιδεύσετε το πρόγραμμμα για τέλεια αποτελέσματα.

Πηγή sxoleio.eu cnet.com

Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW