Slide show

Freeware Firewals


ZoneAlarm Free - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Σε αντίθεση με κάποια άλλα firewall προγράμματα το ZoneAlarm Free κερδίζει με την ευκολία εγκατάστασής του. Όταν ένα πρόγραμμα επιχειρεί να συνδεθεί στο internet ή κάποιος άλλο υπολογιστής στον δικό σας, θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση που θα σας ρωτάει για την αποδοχή ή το μπλοκάρισμα της σύνδεσης αυτής.

Comodo Firewall - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Tο Comodo Firewall κατά πολλούς θεωρείται το καλύτερο από τα free και ανώτερο από τα περισσότερα εμπορικά firewalls. Είναι ελαφρύ, εύκολο στο setup και τη χρήση του και συνεχώς εξελισσόμενο. Αποτρέπει τους εισβολείς εμποδίζοντας την πρόσβαση χωρίς άδεια στον υπολογιστή σας.

Online Armor Free - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Θεωρείται ένα απο τα καλύτερα firewall σήμερα, το οποίο αν και free είναι πανίσχυρο. Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν για την προστασία του υπολογιστή σας από κακόβουλες απειλές μέσω διαδικτύου το Online Armor Free είναι μια πολύ καλή πρόταση στον τομέα των firewalls.


Privatefirewall - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Το Privatefirewall είναι μια δραστήρια, πολυεπίπεδη λύση άμυνας η οποία εντοπίζει, μπλοκάρει και βάζει σε καραντίνα δραστηριότητες γνωστών κακόβουλων λογισμικών, hacking, phishing και άλλες μορφές απειλών, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν πιο αποτελεσματικά να προστατεύσουν τα δεδομένα τους.

Windows Firewall Control - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι μια πρακτική μικρή εφαρμογή, η οποία επεκτείνει τη λειτουργικότητα του τείχους προστασίας των Windows και παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις πιο συχνές επιλογές του. Τρέχει στη γραμμή ειδοποιήσεων και επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει το φυσικό τείχος προστασίας εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να χάνει χρόνο.

TinyWall - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή που λειτουργεί στα Windows ως τείχος προστασίας για την ενίσχυση της ασφάλειας του υπολογιστή σας. Μπορείτε προσωρινά να αποκλείσετε ή να επιτρέψετε όλη την κυκλοφορία στο διαδίκτυο. Είναι δυνατόν να προσαρμόσετε εξαιρέσεις και να δείτε ποιες διεργασίες επικοινωνούν online.

Agnitum Outpost Firewall Free - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα λογισμικό τείχους προστασίας που επίσης προστατεύει από ιούς και περιλαμβάνει πολλά ακόμα πρόσθετα. Όταν εγκατασταθεί θα σας προστατεύσει από επιθέσεις από το διαδίκτυο, ενώ θα παρακολουθεί και τις εξερχόμενες συνδέσεις σας. Αυτόματα δημιουργεί κανόνες για γνωστές ασφαλείς εφαρμογές.

PC Tools Firewall Plus - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Δωρεάν προστασία απέναντι σε hackers και κάθε είδους πιθανούς εισβολείς. Ελέγχει την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση του δικτύου παρακολουθώντας παράλληλα κάθε πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή σας. Το PC Tools Firewall Plus είναι ένα ελεύθερο και ισχυρό λογισμικό προσωπικού τείχους προστασίας.

Ashampoo Firewall Free - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να έχετε ένα πολύ καλό τείχος προστασίας. Αν και δεν είναι το πιο ισχυρό firewall που υπάρχει, παρόλα αυτά είναι μιά πολύ καλή επιλογή για αρχάριους χρήστες που θέλουν προστασία, αλλά δεν είναι σε θέση να κάνουν δύσκολες ρυθμίσεις.

SterJo NetStalker - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα λογισμικό ασφαλείας που έγινε ειδικά για την προστασία του pc σας. Θα εντοπίσει όλες τις συνδέσεις, τόσο τις εξουσιοδοτημένες όσο και τις μη εξουσιοδοτημένες και θα σας εμφανίζει λεπτομέρειες σχετικά με αυτές. Είναι κάτι σαν δωρεάν τοίχος προστασίας και λογισμικό παρακολούθησης μαζί.

Filseclab Personal Firewall Professional - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Πρόκειται για ένα πολύ καλό δωρεάν προγράμματα προστασίας, δεν είναι μόνο πολύ εύκολο στη χρήση του αλλά και πολύ ισχυρό. Μπορεί να εμποδίσει τις περισσότερες επιθέσεις από ιούς τύπου worm και ιούς τύπου trojan, μπορεί επίσης να μπλοκάρει κάποια κύρια adware και spyware.

SoftPerfect Personal Firewall - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν τείχος δικτύου που προορίζεται για την προστασία του υπολογιστή σας από επιθέσεις από το διαδίκτυο ή μέσω ενός τοπικού δικτύου. Προσφέρει προσαρμόσιμη ασφάλεια με δικούς σας κανόνες για το φιλτράρισμα των πακέτων δεδομένων. Είναι εύκολο στη χρήση και διατείθεται δωρεάν.

Hotspot Shield - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή και διαδικτυακή υπηρεσία που ουσιαστικά κρύβει την ip διεύθυνση σας και συγχρόνως σας επιτρέπει την πρόσβαση σε διαδικτυακούς τόπους που διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να επισκεφτείτε λόγω της γεωγραφικής σας θέσης. Ειναι καλό και δωρεάν.

Resource sxoleio.eutechsupportalert.com

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW