Slide show

Freeware Forum software


Advanced Electron ForumsΛήψη
From sxoleio.eu: Το Advanced Electron Forums έχει έναν πολύ απλό στη χρήση πίνακα διαχείρισης και η εγκατάστασή του είναι πολύ εύκολη. Στον πίνακα ελέγχου οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τις προτιμήσεις τους. Διατίθεται δωρεάν, είναι εύκολο στη χρήση του.

phpBB - Λήψη
From sxoleio.eu: Το phpBB, η συντομογραφία σημαίνει PHP Bulletin Board, δηλαδή ένας πίνακας ανακοινώσεων, που μπορεί κάποιος να γράψει σε γλώσσα προγραμματισμού PHP. Πρόκειται για ένα αρκετά δημοφιλές, μεγάλης ισχύος, ικανό, ιδιαίτερα προσαρμόσιμο και ελεύθερο - ανοικτού κώδικα πρόγραμμα με πλούσια χαρακτηριστικά.

Simple Machines Forum - ΛήψηΕίναι η κομψή, αποτελεσματική, ισχυρή και ελεύθερη From sxoleio.eu: λύση λογισμικού φόρουμ. Επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν σε συζητήσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα με έναν έξυπνο και οργανωμένο τρόπο. Το λογισμικό Simple Machines είναι μια εφαρμογή open source για τη δημιουργία forum στο web.


MyBB - ΛήψηΈνα δωρεάν πακέτο λογισμικού τύπου πίνακα ανακοινώσεων ή From sxoleio.eu: διαδικτυακής κοινότητας που αναπτύχθηκε από μια ομάδα προγραμματιστών. Έχει λειτουργικό interface ώστε να είναι εύκολο στη χρήση. Το MyBB χρησιμοποιεί μια τυπική δομή πίνακα συζήτησης, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας θα αισθανθούν εξοικειωμένοι.

Vanilla - Λήψη
From sxoleio.eu: Το Vanilla είναι μια open-source forum εφαρμογή, ειδικά κατασκευασμένη για να βοηθήσει τις μικρές κοινότητες να μεγαλώνουν διαδικτυακά. Απόλυτα προσαρμόσιμος κώδικας, πολλά κοινωνικά εργαλεία τα οποία απρόσκοπτα μπορούν να ενσωματωθούν στην υπάρχουσα ιστοσελίδα/blog σας.

PunBB - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ PHP powered πρόγραμμα συζητήσεων. Πρωταρχικοί στόχοι του είναι να είναι ταχύτερο, μικρότερο και με λιγότερο απαιτητικά γραφικά σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα προγράμματα. Μπορεί να έχει λιγότερες δυνατότητες από ό, τι πολλές άλλες εφαρμογές αλλά είναι πολύ πιο γρήγορο.

Phorum - Λήψη
From sxoleio.eu: Το Phorum ήταν η αρχική PHP και MySQL βάση ανοικτού κώδικα για φόρουμ. Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες των διαφόρων δικτυακών τόπων και των διαφόρων χρηστών. Είναι αρκετά γρήγορο και ικανό, χωρίς να θυσιάζει τις επιδόσεις ή τα χαρακτηριστικά του.

XMB - Λήψη
From sxoleio.eu: Το XMB είναι ένα ελαφρύ λογισμικό για δημιουργία και υποστήριξη PHP φόρουμ, με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να υποστηρίξει μια αυξανόμενη σε μέγεθος κοινότητα χρηστών. Διαθέτει σημαντική υποστήριξη, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και αρκετά προσαρμόσιμο.

FluxBB - Λήψη
From sxoleio.eu: Το FluxBB είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα δημιουργίας και υποστήριξης φόρουμ. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι γρήγορο, ελαφρύ και φιλικό προς το χρήστη. Ο κωδικός του FluxBB ειναι γραμμένος σε PHP, διαθέτει σταθερότητα και ασφάλεια.

bbPress - Λήψη
From sxoleio.eu: Το bbPress είναι το λογισμικό για φόρουμ από τους δημιουργούς του WordPress. Είναι απλό λογισμικό, εύκολο στη χρήση, εύκολο στη διαχείριση και γρήγορο. Αλλά μην αφήνετε την απλότητα του να σας ξεγελάσει, κάτω από την λάμψη του έχει ισχυρά χαρακτηριστικά και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο.

miniBB - Λήψη
From sxoleio.eu: Το miniBB είναι ένα αυτόνομο πρόγραμμα ανοικτού κώδικα για την οικοδόμηση φόρουμ στο διαδίκτυο. Αν θέλετε ένα ελαφρύ, απλό και σταθερό πρόγραμμα τότε το συγκεκριμένο εργαλείο θα σας ενθουσιάσει αρκετά. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και αρκετά προσαρμόσιμο, με πολλά χαρακτηρστικά.

Πηγή sxoleio.eu cnet.com

Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW