Slide show

freeware FTP Client


FTP Voyager free Λήψη Home 
Comments From cnet.com RhinoSoft: FTP Voyager is a professional FTP client that supports multiple protocols, scheduled transfers, and folder synchronization. Supported Protocols: FTP, SFTP (SSH) and FTPS (SSL/TLS). Both IPv4 and IPv6. Supported Operating Systems: Windows 7, 8, XP and Vista. Windows Server 2003, 2008, 2008 R2 and 2012. (Runs natively as either a 32- and 64-bit app depending on OS).

FileZillaΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Ο FileZilla είναι ένα πολύ καλό δωρεάν, γρήγορο και αξιόπιστο λογισμικό για μεταφορά αρχείων (ftp). Περιλαμβάνει crossplatform ftp, ftps και sftp και ενσωματώνει πληθώρα χρήσιμων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, ευκολία χρήσης και ενός πολύ απλού γραφικού περιβάλλοντος προς τον χρήστη.

CoffeeCup Free FTP - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Απολαύστε γρήγορες και αξιόπιστες μεταφορές αρχείων με αυτόν τον ικανό ftp client. Το CoffeeCup Free FTP είναι ένα πρόγραμμα εύκολο στην χρήση για το ανέβασμα και κατέβασμα αρχείων μέσο του πρωτοκόλλου ftp. Διαθέτει ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον εργασίας προς τον χρήστη.
Unrated Freeware FTP Clients

WinSCPΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το WinSCP είναι ένα ανοικτό πρόγραμμα sftp και ftp για τα windows. Πολύ χρήσιμο εργαλείο το οποίο υποστηρίζει το πρωτόκολλο scp. Η κύρια λειτουργία του είναι η ασφαλής αντιγραφή των αρχείων μεταξύ ενός τοπικού και ενός απομακρυσμένου υπολογιστή.

Core FTP Free - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα ελεύθερο λογισμικό για τα windows που περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός ftp λογισμικού που χρειάζεστε. Υποστηρίζει sftp (ssh), ssl, tls, idn, browser integration, site to site μεταφορές, επανέναρξη μεταφοράς, υποστήριξη drag and drop, υποστήριξη firewall, ftp url parsing, φίλτρα κλπ.

AceFTP - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα υψηλής απόδοσης πελάτης ftp για μεταφορά αρχείων μέσω του διαδικτύου. Μια ισχυρή και ασφαλή λύση μεταφοράς αρχείων. Συνδυάζει την ευκολία χρήσης και τη δύναμη για να σας αφήσει να διαχειριστείτε τα τοπικά και απομακρυσμένα αρχεία σας, με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

WS_FTP LE - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν πρόγραμμα το οποίο σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία γρήγορα και εύκολα, χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο γραφικό περιβάλλον. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε, να ταξινομήσετε, να αντιγράψετε, να διαγράψετε, να μετονομάσετε, να προβάλετε, να ανανεώσετε αρχεία και φακέλους πολύ εύκολα.

Home Ftp Server - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση πρόγραμμα ftp server, το οποίο περιέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να το κάνει μια πλήρη εφαρμογή. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να μοιράζεστε τα αρχεία σας με τους φίλους σας, αυτό το δωρεάν λογισμικό είναι κάτι που πρέπει να αποκτήσετε.

zFTPServer Free - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν πρόγραμμα ftp server. Μερικά απο τα χαρακτηριστικά του ειναι οτι δεν απαιτεί υψηλό επίπεδο γνώσεων, καταναλώνει ελάχιστους πόρους συστήματος, έχει φίλτρο προστασίας, επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση, υποστηρίζει εικονικά συστήματα αρχείων καθώς και εκτεταμένες ομάδες διαχείρισης.

Golden FTP Server - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Golden FTP Server είναι ένα εύκολο στη χρήση και δωρεάν ftp server πρόγραμμα, σχεδιασμένο για τα windows. Μερικά απο τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η πολύ μεγάλη ευκολία χρήσης του, το πολυγλωσσικό περιβάλλον εργασίας του και το διαισθητικό πλαίσιο που παρακολουθεί τη δραστηριότητα του χρήστη.

Πηγή sxoleio.eu cnet.com/

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).
 

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW