Slide show

Freeware Hard disk tools


HD Cloners
HDClone Free - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Δημιουργήστε ένα φυσικό αντίγραφο, ένα κλώνο του σκληρού σας δίσκου τύπου ide, ata και sata με μεγάλη ευκολία. Η κλωνοποίηση του σκληρού δίσκου είναι χρήσιμη, όταν θελήσετε την τωρινή εγκατάστασή σας να την μεταφέρετε με ασφάλεια σε ένα νέο υπολογιστή, σε σκληρό δίσκο ή να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο.

MiniTool Drive Copy - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Δωρεάν λογισμικό αντιγραφής δίσκων αλλά και ένα ικανότατο εργαλείο κλωνοποίησης. Μπορεί να αντιγράψει και να κλωνοποιήσει partitions και δίσκους fat12, fat 16, fat32, vfat ntfs και ntfs5, όποιας μορφής και αν ο δίσκος ide, sata, scsi. Μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τα δεδομένα σας θα παραμείνουν ασφαλή.

Clonezilla - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Δωρεάν λογισμικό, open source, με εκπληκτικές δυνατότητες με το οποίο μπορούμε να κλωνοποιήσουμε το pc μας. Είναι κατάλληλο για τη δημιουργία ενός αντιγράφου ασφαλείας και την ανάκτησή του οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούμε. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε οποιοδήποτε σχεδόν λειτουργικό.


HD Health
HDD Health - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι μια καλή και δωρεάν λύση για να βλέπετε την υγεία του σκληρού σας δίσκου σε γραφική απεικόνιση. Όταν ο δίσκος παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα τότε το πρόγραμμα σας προειδοποιεί με ηχητικό σήμα. Υπάρχουν ενδείξεις για τη θερμοκρασία του επεξεργαστή και του σκληρού σας δίσκου και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.


CrystalDiskMark - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα μικρό και παράλληλα ικανότατο πρόγραμμα μέτρησης επιδόσεων για όλους τους σκληρούς δίσκους (hdd, ssd) το οποίο μετράει τυχαίες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής από το δίσκο πραγματοποιώντας μικρά τέστ λίγων kilobytes. Εργαλείο χρήσιμο για να εξετάσει γρήγορα τις επιδόσεις των σκληρών δίσκων.


Wondershare Disk Manager Free - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Σουίτα εφαρμογών για την συντήρηση και διαχείριση του pc σας. Παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τους σημερινούς σκληρούς δίσκους, συμπεριλαμβανομένων των κατατμήσεων, αντιγράφων ασφαλείας, κλωνοποίησης, αποκατακερματισμού, διαχείρισης και επαναφοράς του συστήματος και άλλα.


PartLocker - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Μικρή δωρεάν εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να εμποδίσετε την πρόσβαση στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας με ένα απλό κλικ και να τον ξεκλειδώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε μέσω του ίδιου λογισμικού, δεν χρειάζεται να θυμάστε κάποιο κωδικό. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση αλλά θα πρέπει να έχετε δικαιώματα διαχειριστή.


Comodo Time Machine - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Επαναφέρετε τον υπολογιστή σας άμεσα σε ένα προηγούμενο χρονικό σημείο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο για την επαναφορά του συστήματος, μετά από οποιασδήποτε μορφής δυσλειτουργία. Θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύτιμο εργαλείο επίλυσης προβλημάτων, σε pcs που τα μοιράζονται πολλοί χρήστες.


HDDScan - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν διαγνωστικό εργαλείο για σκληρούς δίσκους για χαμηλού επιπέδου διαγνώσεις. Σαρώνει όλες τις επιφάνειες για να βρει κατεστραμμένους τομείς. Είναι γρήγορο και ικανό πρόγραμμα για έλεγχο σκληρών δίσκων που υποστηρίζει σκληρούς τύπου ide, sata, scsi, raid arrays, firewire, εξωτερικά usb και κάρτες flash.


HDD Low Level Format Tool - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Χρησιμοποίειται για χαμηλού επιπέδου μορφοποίηση του σκληρού σας δίσκου. Υποστηρίζει όλα τα μεγέθη σκληρών δίσκων και συνεργάζεται με usb και firewire εξωτερικό δίσκο αλλά και με flash cards. Προσοχή γιατί τα δεδομένα δεν μπορούν να ανακτηθούν μετά τη χρήση αυτού του προγράμματος.


HD Partition tools
Partition Manager Free Edition - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Λογισμικό διαχείρισης διαμερισμάτων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε νέα διαμερίσματα και να αυξομειώσετε το μέγεθός τους. Δεν περιέχει πολλές δυνατότητες, αν και έρχεται με εργαλεία δημιουργίας δίσκων ανάκτησης, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε το pc σας εάν σας τύχουν προβλήματα με τα partitions.

Easeus Partition Master Home - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Αυτό το ευέλικτο εργαλείο διαχείρισης διαμερισμάτων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, διαγράψετε ή και να συγχωνεύσετε διαμερίσματα κάθε οδηγού. Δημιουργήστε, αυξομειώστε, αντιγράψτε, διαμορφώστε και διαχωρίστε διαμερίσματα με ευκολία. Το γραφικό περιβάλλον του κάνει εύκολη την εργασία με διαμερίσματα.

MiniTool Partition Wizard Home Edition - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης partition. Μερικές απο τις πλούσιες λειτουργίες του είναι η αλλαγή μεγέθους κατατμήσεων, δημιουργία, διαγραφή, μετατροπή, εξερεύνηση και απόκρυψη διαμερίσματος, αλλαγή στο γράμμα της μονάδας δίσκου, partition recovery και πολλά άλλα.

GParted - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Διαχειριστής διαμερισμάτων που χειρίζεται linux, windows και mac συστήματα αρχείων. Είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργεί, αυξομειώνει το μέγεθος και αφαιρεί διαμερίσματα από τον σκληρό δίσκο. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει και να αυξομειώσει το μέγεθος των συστημάτων αρχείων σε αυτά τα διαμερίσματα και άλλα.

AOMEI Partition Assistant - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα ισχυρό και δωρεάν πρόγραμμα κατατμήσεων δίσκων για pc και σταθμούς εργασίας. Το Aomei Partition Assistant σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις κατατμήσεις του σκληρού σας δίσκου όπως και άλλα εμπορικά προγράμματα και είναι εξίσου ισχυρό και πλήρες σε λειτουργικότητα και συμβατότητα.

MiniTool Partition Recovery - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Εργαλείο για την ανάκτηση διαγραμμένων partitions. Δεν πρόκειται για εργαλείο ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων, παρόλο που η λειτουργία του έχει και αυτό ως αποτέλεσμα. Ουσιαστικά αναλύει τον σκληρό δίσκο και προσφέρει τη δυνατότητα ανάκτησης ολόκληρου partition με όλα τα δεδομένα που περιείχε πριν διαγραφεί.

Easeus Partition Recovery - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση λογισμικό αποκατάστασης των διαμερισμάτων του σκληρού σας δίσκου, που μπορεί να ανακτήσει με επιτυχία τα διαγραμμένα ή χαμένα partitions. Περιέχει πλούσια χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα από το καλύτερα εργαλεία αποκατάστασης partitions.

Partition Resizer - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Δωρεάν πρόγραμμα για να αλλάξετε το μέγεθος και να μετακινήσετε partitions χωρίς απώλεια δεδομένων. Είναι πλήρης γιατί διαθέτει και υποστήριξη δίσκων πολύ μεγάλης χωρητικότητας. Σας δίνει τη δυνατότητα μέσα απο ένα απλό περιβάλλον εργασίας να αυξομειώσετε το μέγεθος των partitions του υπολογιστή σας.


Auslogics Disk Defrag - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Κρατήστε τον σκληρό δίσκο σε άριστη κατάσταση με αυτό το πανίσχυρο εργαλείο ανασυγκρότησης. Μπορεί να ανασυγκροτήσει τους σκληρούς σας δίσκους στο παρασκήνιο και ούτε που θα καταλάβετε την δραστηριότητά του. Θέστε το να τρέχει αυτόματα και θα ξεχάσετε τον κατακερματισμό του δίσκου σας σε λίγο καιρό.

HD Defrag tools
O&O Defrag Free Edition - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα αναλυτικό και παραμετροποιήσιμο εργαλείο για την βελτιστοποίηση της εμφάνισης των αρχείων στο σκληρό σας δίσκο. Θα σας προσφέρει τη καλύτερη δυνατή απόδοση του σκληρού. Θα τρέχει στο παρασκήνιο αυτόματα αναγνωρίζοντας κατακερματισμένα αρχεία και ανασυγκροτώντας τα πολύ γρήγορα.

Defraggler - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι δωρεάν πρόγραμμα ανασυγκρότησης δίσκων με μοναδικές δυνατότητες. Ανασυγκροτεί ολόκληρους δίσκους η μεμονωμένους φακέλους και αρχεία. Έχει τη δυνατότητα ανασυγκρότησης του ελεύθερου χώρου του δίσκου αλλά και ρύθμιση για να κάνει ανασυγκρότηση αυτόματα σε περιόδους που έχουμε επιλέξει.

Glary Disk SpeedUp - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Ένα αναπόφευκτο πρόβλημα που παρουσιάζουν οι σκληροί δίσκοι είναι ότι με το καιρό συσσωρεύουν σκουπίδια λόγω της συχνής εγκατάστασης και απεγκατάστασης εφαρμογών. Το εργαλείο αυτό σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην λύση αυτού του προβλήματος και να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις των σκληρών δίσκων.


WinContig - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σε καλή κατάσταση τον υπολογιστή σας. Με την βοήθεια του, θα μπορέσετε να αποκερματίσετε φακέλους και αρχεία, ώστε να έχετε ταχύτερη πρόσβαση σε αυτά. Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απλό στην χρήση και δεν θα σας προβληματίσει καθόλου.

Fast Defrag Freeware - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Ο κατακερματισμός των δεδομένων στους σκληρούς δίσκους οδηγεί σε αργή απόδοση της λειτουργίας των pcs, σε crashes, σε αργή εκκίνηση και καθυστέρηση στον τερματισμό λειτουργίας και ενίοτε σε αστοχίες συστήματος. Το εργαλείο αυτό προσπαθεί να προλάβει αλλά και να θεραπεύσει τα παραπάνω προβλήματα.

IObit SmartDefrag - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Υπάρχουν αρκετά προγράμματα ανασυγκρότησης στην αγορά που υπόσχονται ταχύτητα και αξιοπιστία όσον αφορά τη διαδικασία χωρίς να διαφοροποιούνται ουσιαστικά. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι συνολική αύξηση επιδόσεων καθώς ανασυγκροτεί τόσο τα επιμέρους όσο και το σύνολο, πριν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Puran Defrag Free Edition - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα απλό εργαλείο ανασυγκρότησης δίσκου που θα βελτιώσει τον σκληρό σας δίσκο στην μέγιστη απόδοση του. Ικανό πρόγραμμα ανασυγκρότησης που έρχεται με χρήσιμες ρυθμίσεις και επιλογές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάνοντας δεξί κλικ από τον explorer ή να ανασυγκροτήσετε το pc σας κατά την εκκίνηση.

MyDefrag - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα εργαλείο ανασυγκρότησης δίσκου και βελτιστοποίησης. Είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς και χωρίς διαφημίσεις. Γρήγορο, μικρό σε απαιτήσεις, εύκολο στην χρήση, με πολλές δυνατότητες, μπορεί να χειριστεί δισκέτες, usb συσκευές και οτιδήποτε που τα windows ανιχνεύουν ως δίσκο.

UltraDefrag - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Ανασυγκροτήστε άμεσα το σκληρό δίσκο σας με αυτό το ευέλικτο εργαλείο συντήρησης. Η ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου είναι απαραίτητο να γίνετε τακτικά και το UltraDefrag διαθέτει πληθώρα επιλογών για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Quicksys RegDefrag - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Με τη βοήθεια αυτού του εύχρηστου προγράμματος θα μπορέσετε να καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά το μητρώο σας. Το Quicksys RegDefrag αναλαμβάνει να απομακρύνει τα κενά, τα κερματισμένα αρχεία και τον χαμένο χώρο στα αρχεία των παραθύρων σας μέσα από ένα φιλικότατο περιβάλλον εργασίας.

Simnet Registry Defrag - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και χρήσιμο δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να κάνετε defrag στο μητρώο των windows. Μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματός σας και την πρόληψη της φθοράς του μητρώου. Ένα ικανό εργαλείο για την βελτιστοποίηση του μητρώου των windows.

Free Registry Defrag - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Σχόλια απο sxoleio.eu: Το Free Registry Defrag είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανασυγκρότησης μητρώου που βελτιστοποιεί το μητρώο σας με την εξάλειψη των κενών, των κατακερματισμένων εγγραφών και του περιττού χώρου στα αρχεία του λειτουργικού σας συστήματος.

Resource sxoleio.eu cnet.com
Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW