Slide show

Freeware image viewers


Zoner Photo Studio Free » Download 
Comments From techsupportalert.com: A powerful and excellent program with lots of possibilities for you to take advantage of its many features. Nice interface, very customizable, very fast, lots of features, good editor, full Unicode support. Limited batch processing options, takes over 315MB on disk, interface may seem somewhat bloated.

FastStone Image Viewer » Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα γρήγορο, σταθερό, και φιλικό προς τον χρήστη δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δείτε, να διαχειριστείτε και να επεξεργαστείτε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Είναι εύχρηστο, κύριο χαρακτηριστικό του είναι η προβολή εικόνων σε full screen, με παράλληλη προβολή πληροφοριών για αυτές.

XnView » Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Το XnView δεν είναι ένας απλός image viewer. Καλοφτιαγμένο, ένα λαμπρό παράδειγμα freeware προγράμματος που ξεπερνά άλλους εμπορικούς ανταγωνιστές και αφήνει πίσω του ένα σωρό εφαρμογές με δικαιώματα. Επίσης έχει ένα σωρό άλλες χρησιμότατες λειτουργίες. Υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα.

Comments From techsupportalert.com: A competent image viewer with a full array of editing tools and a super powerful search function.
Very manageable, excellent editor, geotagging capabilities, full Unicode support.
Slower than the competition in some cases.

Nomacs - Image Lounge » Download
Comments From techsupportalert.com: An open-source and cross-platform image viewer opens very large images easier than competitors.
Fast, opens very large images easier than competitors, frameless view option, several instances can be synched locally or over a LAN, cross-platform.
Quirky zoom, some common functions are assigned to unexpected menus.

ACDSee Free - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα απλό και γρήγορο πρόγραμμα προβολής εικόνων. Παρέχει όλες τις συνήθεις επιλογές προβολής εικόνας, μπορείτε να κάνετε ζουμ, να περιστρέψετε μια εικόνα, να βάλετε ως ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας τη φωτογραφία σας και να αποθηκεύσετε το αρχείο αν θέλετε σε άλλη μορφή.

IrfanView - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ένα δωρεάν πρόγραμμα απεικόνισης φωτογραφιών. Το IrfanView συγκαταλέγεται σε ένα από τα ταχύτερα προγράμματα του είδους και φυσικά χωρίς κανένα περιορισμό. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του λογισμικού αυτού είναι η συμβατότητα με τα περισσότερα πρότυπα εικόνας.

CoffeeCup Free Image Viewer - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ένας απλός και εύχρηστος image viewer, με απλό interface ο οποίος με μία ματιά δίνει πολλές πληροφορίες για τη κάθε εικόνα. Προτείνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους αλλά και χρήστες που θέλουν ένα καθημερινό viewer. Διαθέτει λίγες αλλά καλές επιλογές, ενώ το ελαφρύ μέγεθος του θα σας φανεί βολικό.

FuturixImager - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα μικρό, γρήγορο και δωρεάν εργαλείο προβολής εικόνων για τα windows. Υποστηρίζει δεκάδες γραφικά formats, συμπεριλαμβανομένων των jpeg, gif, mng, png, photocd και tiff. Διαθέτει χρήσιμα χαρακτηριστικά, δυνατότητες εκτύπωσεις, ενσωματώνει μηχανή αναζήτησης αρχείων και διάφορα φίλτρα εικόνας.

PhotoView - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένας εύκολος και συμπαγής θεατής φωτογραφιών. Σας επιτρέπει να προβάλετε και να οργανώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες εύκολα και άνετα. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά γραφικά formats. Ένας απλός και εύχρηστος image viewer, με απλό interface το οποίο με μία ματιά δίνει πολλές πληροφορίες για την κάθε εικόνα.

Sysygy Image Viewer - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Μπορείτε να προβάλετε τις εικόνες σας με ένα πολύ όμορφο τρόπο. Το πρόγραμμα δημιουργεί ένα εικονικό 3d μουσείο με τις φωτογραφίες σας στον τοίχο στο οποίο μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, απλά πρέπει να δημιουργήσετε και μια μουσική λίστα, που είναι κάτι πολύ εύκολο.

Shock View - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το πρότυπο προβολής φωτογραφιών των windows είναι αρκετά περιορισμένο σε λειτουργίες και δυνατότητες. Το Shock View είναι μία από τις επιλογές σας. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή, διαισθητική, με πολλές δυνατότητες προβολής φωτογραφιών γεμάτη με εργαλεία με τα οποία μπορείτε να κάνετε και κάποια βασική επεξεργασία.

Resource sxoleio.eu techsupportalert.com

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).
 

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW