Slide show

Freeware Media Players


VLC Media Player - Λήψη 
Comments From sxoleio.euΑπό τους πιο γνωστούς players ανοικτού κώδικα. Απλή αλλά πανίσχυρη μηχανή που μπορεί να αναπαράγει όλα σχεδόν τα formats ήχου και video που περισσότερο χρησιμοποιούνται από τους χρήστες, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης επιπλέον λογισμικού, τα γνωστά codecs. Έχει δυνατότητα αλλαγής διεπαφής χρήστη.

Comments From cnet.com: A powerful media player provides awesome video and audio quality, supports all modern formats and seamless media playback. Very fast updates and fixes, supports almost all media formats, 1000 files seamless playback, supports GPU acceleration, built-in codecs, extensive configuration options, light on system resources and fast startup, auto resume for 200 files,configurable xml skin files.

KMPlayer - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Eίναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής κάθε μορφής αρχείου εικόνας και ήχου. Δεν έχει δυσκολία να αναπαράγει απο απλές εικόνες ώς και ταινίες bluray. Έρχεται εξοπλισμένο με δικούς του εσωτερικούς αποκωδικοποιητές, οι οποίοι δεν εισάγονται στην registry του συστήματος, με αποτέλεσμα να μην προκαλείται αποσταθεροποίηση.


SMPlayerΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Ο SMPlayer είναι ένας ικανός media player με πολλές επιλογές ρύθμισης. Αναπαράγετε μουσική, βίντεο, dvd και πολλά ακόμα με αυτό τον ευέλικτο media player. Είναι ένας δωρεάν, συμπαγής και σταθερός media player, βασισμένος στο πακέτο MPlayer.

Media Player ClassicΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν εφαρμογή που αναπαράγει πλήθος αρχείων βίντεο και ήχου, χωρίς να πτοείται από τα διάφορα formats και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης codecs. Παρέχει ενσωματωμένη υποστήριξη υποτίτλων, μεγάλη ταχύτητα, ενώ προσφέρει ακόμα και τη δυνατότητα να βγάλετε screenshot μιας ταινίας.

BS.Player FreeΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Υπότιτλοι  Υπότιτλοι και Υπότιτλοι έχει την εκπληκτική δυνατότητα να κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους .Ένας media player με πάρα πολλές δυνατότητες που μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε αρχείο και αν του δώσετε να παίξει. Έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, πολύ καλή απόδοση και αξίζει να τον δοκιμάσετε. Ο BS.Player κάνει σοφή χρήση των πόρων του συστήματος αφού δεν είναι καθόλου απαιτητικός.

GOM PlayerΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Είναι μία εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να αναπαράγει αρχεία πολυμέσων, με ειδικότητα αρχεία ήχου. Μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία βίντεο με καταπληκτικά αποτελέσματα, να αναπαράγετε αλλοιωμένα αρχεία avi, να συλλαμβάνετε σκηνές σε μορφή εικόνας, να ελέγχετε το επίπεδο κορεσμού, φωτεινότητας και χρώματος.

FLV Player - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να παίξετε όλα τα αρχεία flv που έχετε κατεβάσει από το youtube, google video, metacafe και χιλιάδες άλλες ιστοσελίδες βίντεο. Πολύ εύκολο στη χρήση και τη λειτουργία του. Απλά διπλό κλικ σε ένα αρχείο flv να το παίξει ή να το ανοίξει το πρόγραμμα.

SPlayerΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Μπορείτε να αναπαράγετε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή ήχου με αυτόν τον media player ανοιχτού κώδικα. Ένας ανταγωνιστικός και αρκετά ελαφρύς player, με απλό περιβάλλον και με πολύ καλή απόδοση. Εκεί που πλεονεκτεί είναι στην απόδοσή του και την χαμηλή ζήτηση σε πόρους.

UMPlayerΛήψη 

Comments From sxoleio.euΠρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Με προηγμένα χαρακτηριστικά και ενσωματωμένους κωδικοποιητές μπορεί να χειριστεί και να αναπαράγει οποιοδήποτε format μέσων, ακόμη και ελλιπή ή κατεστραμμένα αρχεία πολυμέσων. Υποστηρίζει όλα τα καινούργια λειτουργικά συστήματα.


WinampΛήψη 
Comments From sxoleio.euΕίναι ένας γνωστός και πλήρης media player. Ήταν πάντα κορυφαίο πρόγραμμα. Μπορεί να αναπαραγάγει όλους τους γνωστούς τύπους και διαθέτει δικό του media library. Το interface του μπορεί να ταιριάζει ανάλογα με τις διαθέσεις σας και το μέγεθος του μπορεί να αλλάξει.


Miro - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Eίναι ένας δωρεάν αναπαραγωγέας βίντεο HD (υψηλής ευκρίνειας). Μπορεί να παίξει σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και προσφέρει χιλιάδες δωρεάν διαδικτυακά τηλεοπτικά σόου και βίντεο podcasts. Επίσης μπορείτε να δείτε βίντεο από το youtube και να τα κατεβάσετε με ένα κλικ. Πολύ οργανωτικό και τα έχει όλα.

AllPlayer - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα απο τα πιο γνωστά πρόγραμμα παρακολούθησης ταινιών με υπότιτλους. Έχει δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των γνωστών media format και επιπλέον την εύρεση και ανανέωση των τελευταίων ενημερώσεων για όλα τα codecs καθώς και δυνατότητα αυτόματης εύρεσης υποτίτλων.

AIMP Player - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ένα ισχυρό audio player που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Η εμφάνισή του μοιάζει με αυτή ενός άλλου κλασικού audio player (winamp), έτσι θα το συνηθίσετε πολύ γρήγορα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έναν playlist editor για να οργανώσετε τα αρχεία ήχου σας.

MPlayer - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ο MPlayer είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής video για το linux. Ο MPlayer υποστηρίζει σχεδόν όλα τα format του ήχου και του video που υπάρχουν οπότε είναι πολύ ευέλικτος, αν και οι περισσότεροι τον χρησιμοποιούνε για την αναπαραγωγή video.

VSO Media Player - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Αναπαράγετε μουσική, βίντεο, dvd και πολλά ακόμα με αυτό τον ευέλικτο media player. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει και να αναπαράγει όλα τα γνωστά formats βίντεο και αρχεία ήχου. Είναι ένας ικανός media player με πολλές επιλογές ρύθμισης.

Apple QuickTimeΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Δεν υποστηρίζει όλα τα διαθέσιμα formats, παρά μόνο κάποια επιλεγμένα, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, αλλά ειναι ένας ποιοτικός video και audio player που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε χρήση.

Spider Player - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Spider Player ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά φορμάτ ήχου και επίσης μπορεί να αντιγράψει τα cd σας, να μετατρέψει οποιοδήποτε υποστηριζόμενο αρχείο σε διαφορετική μορφή και να καταγράψει ραδιόφωνο από το Internet.

MediaPortal - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το MediaPortal είναι ένα ελεύθερο ανοικτού κώδικα λογισμικό κατηγορίας media center. Είναι ιδανικό για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε ένα πολύ προηγμένο κέντρο πολυμέσων ή ένα σύστημα home theater, για να τα δείτε όλα ψηφιακά μέσα στο σαλόνι σας. Διαθέτει εύκολο περιβάλλον χρήσης.

PotPlayer - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ο PotPlayer είναι ένας νέος, δωρεάν Κορεάτικος multimedia player απο τους δημιουργούς του KMPlayer. Υποστηρίζει σχεδόν κάθε διαθέσιμη μορφή βίντεο που υπάρχει. Περιέχει εσωτερικά codecs και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλα codecs χειροκίνητα. Περιλαμβάνει πλούσια χαρακτηριστικά.

GOM Audio - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα ελαφρύ, δωρεάν και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα για αναπαραγωγή αρχείων μουσικής, cd, mp3, m4a και άλλων γνωστών επεκτάσεων που κυκλοφορούν. Διαθέτει επιλογή για να ακούσετε ραδιοφωνικούς σταθμούς απο το internet. Σχεδιάστηκε να είναι η απάντηση της αναπαραγωγής ήχου στο γνωστό GOM Player.

Foobar2000 - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένας δωρεάν audio player ο οποίος μπορεί να έχει λιτό περιβάλλον χρήσης αλλά περιέχει πολυάριθμες λειτουργίες. Διακρίνεται για την ταχύτητα του και την προσαρμοστικότητα του, προσφέροντας σας πολλές δυνατότητες για να το φέρετε στα μέτρα σας.

Total Video Player - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένας μικρός σε μέγεθος media player που υποστηρίζει 3gp, mp4, h264, flv και όλα τα άλλα δημοφιλή formats ήχου και βίντεο, δηλαδή τα mp3, wma, ogg, mpeg1, mpeg2, καθώς και τα dvd, cd ήχου και swf αρχεία flash. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλους codecs.

Koyote Free FLV Player - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Μικρός και γρήγορος player αναπαραγωγής βίντεο που θα σας επιτρέψει να δείτε βίντεο flv χωρίς πρόβλημα. Tα αρχεία flv έχουν γίνει αρκετά δημοφιλής μορφή για online βίντεο, όμως δεν υποστηρίζονται από όλους τους players. Είναι συμβατό το πρόγραμμα με όλα τα λειτουργικά συστήματα και υποστηρίζει internet streaming.

Splash Lite - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Αν χρειάζεται να αναπαράγετε πολυμέσα με την υψηλότερη ευκρίνεια και με απίστευτη ταχύτητα, πρέπει να το δοκιμάσετε. Αυτή η ισχυρή εφαρμογή είναι συμβατή με τα πιο δημοφιλή αρχεία πολυμέσων. Με το σύγχρονο και εύκολο στη χρήση interface, καλύπτει όλες τις ανάγκες σας σε ότι έχει σχέση με την αναπαραγωγή πολυμέσων.

FreeZ FLV Player - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το FreeZ FLV Player είναι ένας μικρός και γρήγορος player αναπαραγωγής βίντεο που θα σας επιτρέψει να δείτε βίντεο flv χωρίς πρόβλημα. Ta flash βίντεο, δηλαδή τα αρχεία flv, έχουν γίνει μια δημοφιλής μορφή για online βίντεο. Από την άλλη πλευρά όμως δεν υποστηρίζονται από όλους τους players.

Haihaisoft Universal Player - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές και ψηφιακά μέσα και μπορεί να παίξει όλα τα ψηφιακά αρχεία πολυμέσων που προστατεύονται από drm-x. Το πρόγραμμα είναι διαρκώς ενημερωμένο με τις τελευταίες εκδόσεις των κωδικοποιητών και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πιθανότητα να μην παίξει αρχεία.

JetAudioΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το JetAudio είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό πολυμέσων που αποτελείται από ένα ενιαίο συμπαγές rack, παίζει μόνο μουσική και βίντεο, έχοντας και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα εγγραφής cd και την καταγραφή και μετατροπή σε άλλες μορφές αρχείων. Μπορεί να παίξει όλα τα γνωστά formats.

Resource cnet.com sxoleio.eu techsupportalert.com

Top Rated



Ratings from cnet.com techsupportalert.com
Image Resource:
ninite.com softpedia.com filehippo.com filepuma.com majorgeeks.com downloadcrew.com filehorse.com snapfiles.com github.com sxoleio.eu hlrnet.com gitlab.com portableapps.com donationcoder.com hiren.info cnet.com hirensbootcd.org en.softonic.com

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW