Slide show

Freeware Parental control


Windows Family SafetyΛήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Διατηρήστε την ασφάλεια των παιδιών σας. Όταν τα παιδιά είναι στο internet και εσείς είστε απασχολημένοι, το Family Safety είναι εκεί για να βοηθήσει. Χρησιμοποιήστε τις αναφορές δραστηριότητας για να παρακολουθήσετε τη δραστηριότητα των παιδιών σας στον υπολογιστή, επιλέξτε τοποθεσίες web, παιχνίδια κα.

QustodioΛήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Είναι ένα λογισμικό γονικού ελέγχου με πολλές δυνατότητες, είναι cloud και μπορεί να εγκατασταθεί σε πολλών ειδών συσκευές. Προσφέρει εντοπισμό κινητού, έλεγχο κλήσεων και μηνυμάτων, δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης των γονιών σε περίπτωση κινδύνου, παρακολούθηση κοινωνικών δικτύων κ.α.

Norton Family
Comments from cnet.com: Parental filtering and monitoring for web surfing, social networks, email, instant messaging and contacts . License: Free (Limited features) Comprehensive; multiple profiles on each device; settings stored with your account. The paid version is needed for time quotas and useful reporting; unblocking is time-consuming.

OpenDNS
Comments from cnet.com: Find web pages for you and check its database to find out if the webpage needs to be blocked
Web based service works with all platforms; fast, effective blocking; faster browsing for many.
Too easy to avoid; one profile on each PC; some technical knowledge required; no desktop controls.

DigiParent - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Το DigiParent είναι μια εξαιρετικά απλή εφαρμογή, με σκοπό το περιορισμό του χρόνου που περνάμε στον υπολογιστή, η οποία είναι κατάλληλη κυρίως για παιδιά μικρότερης ηλικίας, που δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμα με τη σωστή χρήση του υπολογιστή.

iSpy - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Μετατρέπει το pc σας σε ένα πλήρες σύστημα ασφαλείας και επιτήρησης. Χρησιμοποιεί τις κάμερες, τις web κάμερες, τις ip κάμερες και τα μικρόφωνα σας, για να εντοπίσει και να καταγράψει κίνηση ή ήχο. Οι εγγραφές συμπιέζονται σε flash βίντεο ή mp4 και μεταδίδονται με ασφάλεια μέσω του web και του τοπικού δικτύου.

K9 Web Protection - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: To πρόγραμμα K9 Web Protection είναι σχεδιασμένο για γονείς και οικογένειες. Είναι ένα πολύ ικανό πρόγραμμα γονικού ελέγχου που μας προστατεύει από ανεπιθύμητα ή επικίνδυνα sites. Μια δυνατή δωρεάν λύση για να προστατεύσετε τα παιδιά σας από τις ιστοσελίδες ακατάλληλου περιεχομένου.

Μετρονόμος - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Ελληνική εφαρμογή γονικού ελέγχου η οποία περιλαμβάνει απομακρυσμένη διαχείριση κουπονιών χρήσης.
Θέλετε να επιβραβεύετε τα παιδιά σας για τις καλές τους πράξεις, αλλά και να αποθαρρύνετε τη λανθασμένη συμπεριφορά; Αυξήστε και μειώστε το διαθέσιμο χρόνο τους στον υπολογιστή.

ParetoLogic PGsurfer - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα λογισμικού με σκοπό να βοηθήσει τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους σε ασφαλήσύνδεση. Παρέχει αρκετές προηγμένες και αποτελεσματικές δυνατότητες. Φιλτράρει το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, τα chat rooms, τα instant messaging, τα emails, τις p2p εφαρμογές και άλλα.

Visikid - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu:Είναι μία ιδιαίτερη εφαρμογή γονικού ελέγχου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ένα client στο pc που χρησιμοποιεί το παιδί σας. Από εκεί και μετά μπορείτε να παρακολουθείτε τα site που επισκέπτεται και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί κάνοντας login στο visikid.com από οποιοδήποτε pc που έχει internet.

Workrave - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Λειτουργεί υπολογίζοντας τον χρόνο που δουλεύετε με το pc. Μόλις ξεπεράσετε τον χρόνο που θεωρείτε ιδανικός εμφανίζει ένα διακριτικό μήνυμα που σας ζητάει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, αν το αγνοήσεται επανέρχεται μετά από λίγο. Εάν το παρακάνετε γίνεται πιο επιθετικό, μπορεί και να κλειδώσει το pc σας.

Kid-Key-Lock - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Είναι ένα απλό πρόγραμμα για το κλείδωμα συγκεκριμένων πλήκτρων του πληκτρολογίου και λειτουργιών του ποντικιού. Είναι ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να αποφευχθεί η ζημία που μπορεί να προκληθεί απο τα μικρά παιδιά από ένα λάθος πάτημα κουμπιών του πληκτρολογίου ή του ποντικιού του υπολογιστή σας.

Resourse sxoleio.eu cnet.com

Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).


Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW