Slide show

Freeware Password and Encryption tools


LastPass Password Manager - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Δεν θα ξεχάσετε ποτέ ξανά κάποιον κωδικό πρόσβασης και θα συνδέεστε στις σελίδες σας με ένα μόνο κλικ.
Προστατεύστε τον εαυτό σας από ψευδείς επιθέσεις, online απάτες και από κακόβουλο λογισμικό. Αυτόματα συγχρονίζει τα δεδομένα σας. Όλα τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται τοπικά στον υπολογιστή σας.

KeePass - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Δωρεάν και ανοιχτού κώδικα λογισμικό κωδικοποίησης των password. Μπορείτε πλέον να έχετε όλα τα password σε μια βάση δεδομένων και το μόνο που χρειάζεται είναι να θυμάστε έναν και μόνο κωδικό. Η βάση δεδομένων κρυπτογραφείται με τους πιο ισχυρούς μέχρι σήμερα αλγόριθμους κρυπτογράφησης.

Secret Disk - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Το Secret Disk είναι ένα πολύ καλό δωρεάν λογισμικό που δημιουργεί ένα δίσκο στον υπολογιστή σας για τα μυστικά αρχεία σας και ο δίσκος αυτός μπορεί να είναι αόρατος σε όλους τους άλλους χρήστες και να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης που θα γνωρίζετε μόνο εσείς.


TrueCrypt - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Πανίσχυρο, δωρεάν εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια κρυπτογραφημένη συσκευή, στον υπολογιστή, όπου μπορείτε να έχετε τα δεδομένα σας ασφαλή. Τα αρχεία μπορούν να αντιγραφούν όπως ακριβώς τα αντιγράφετε από οποιονδήποτε δίσκο. Δεν αποθηκεύει ποτέ δεδομένα στον δίσκο, μόνο στη ram.

EncryptOnClick Freeware - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Αξιοποιήστε αυτή την δωρεάν και λιτή εφαρμογή για να κρυπτογραφήσετε ή απλά να κλειδώσετε οποιοδήποτε αρχείο σας με έναν προσωπικό κωδικό, εμποδίζοντας όποιον δεν τον γνωρίζει να το δει. Για να ξαναδείτε το περιεχόμενό του δηλαδή να αποκρυπτογραφηθεί το αρχείο, κάντε κλικ και εισάγετε τον κωδικό που ορίσατε.

Comodo Disk Encryption - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Προστατεύστε τα δεδομένα σας από περίεργους με αυτό το εργαλείο κρυπτογράφησης. Δημιουργήστε έναν εικονικό κρυπτογραφημένο οδηγό που θα έχει τα εμπιστευτικά δεδομένα σας. Θα μπορείτε να σύρετε αρχεία σε αυτό, να αποθηκεύσετε έγγραφα από άλλες εφαρμογές που θα διαχειρίζεστε με το Comodo Disk Encryption.

WinGuard - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τα προγράμματα, τα παράθυρα και τις ιστοσελίδες σας μέσα από αυτό το εύχρηστο πρόγραμμα. Σας επιτρέπει να κλειδώσετε τα χαρακτηριστικά του συστήματός σας, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

DVDFab Passkey Lite - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Είναι ένα ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο αποκρυπτογράφησης για dvd και bluray. Τα χαρακτηριστικά του ειναι ότι αφαιρεί μέρος της προστασίας των dvd/bluray, συνεργάζεται με άλλα προγράμματα για πρόσβαση σε απροστάτευτα dvd/bluray, μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα dvd χωρίς τον περιορισμό της περιοχής.

Passware Asterisk Key - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Μπορεί να διαβάσει μέσα από τους αστερίσκους που τα προστατεύουν, τα passwords που έχετε ξεχάσει. Σε οποιοδήποτε πρόγραμμα έχετε ξεχάσει κάποιο κωδικό σας, ο οποίος όμως είναι αποθηκευμένος και εμφανίζεται με μορφή αστερίσκων, θα αποκαλυφθεί χωρίς πρόβλημα.

Password Safe - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Εξαιρετικός password manager που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα passwords σας ασφαλή. Το πρόγραμμα καθιστά εύκολη την αποθήκευση όλων των password σας σε μια και μόνο βάση δεδομένων, η οποία με τη σειρά της προστατεύεται από ένα και μόνο password, που ειναι το μόνο που θα πρέπει να θυμάστε.

AxCrypt - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Ένα δωρεάν πρόγραμμα για κρυπτογράφηση αρχείων είναι το AxCrypt. Χρησιμοποιείται για να κρυπτογραφήσει αρχεία του υπολογιστή σας, αποθηκευμένα έγγραφα και συνημμένα emails, κατά τρόπο πολύ ασφαλή. Χρήσιμο εργαλείο για να μείνουν τα ευαίσθητα δεδομένα σας, μακριά απο τους άλλους.

Sophos Free Encryption - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να προστατεύσετε τα προσωπικά σας και ευαίσθητα στοιχεία από επιτήδειους. Απλά σύρετε τα έγγραφά σας στο πρόγραμμα, επιλέξτε αποθήκευση, προσφέρετε έναν κωδικό, και αυτό ήταν, θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο προστατευμένο με aes κρυπτογράφηση των αρχείων σας.

IObit Random Password Generator - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τυχαία ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης. Είναι εξαιρετικά δύσκολοκάποιος να μπορέσει να σπάσει ή να μαντέψει ένα συνδυασμό που θα έχει άνω και κάτω γράμματα, αριθμούς καισύμβολα στίξης. Θα κρατήσει ασφαλή τα αρχεία σας απο τα βλέματα των περίεργων.

DVDFab Decrypter HD - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Είναι ένα απλό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε προστατευμένα αντίγραφα ασφαλείας των δικών σας dvds ταινιών πολύ εύκολα. Το πρόγραμμα είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία αντιγράφου της σχετικής ταινίας και δεν διατρέχετε πια τον κίνδυνο να τις χάσετε.

Efficient Password Manager - Λήψη
Σχόλια από sxoleio.eu: Αποθηκεύστε όλους τους κωδικούς σας με ασφάλεια στο pc με αυτόν τον δωρεάν διαχειριστή κωδικών. Μπορεί να αποθηκεύσει ευαίσθητες πληροφορίες εισόδου, σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο, που προστατεύετε από έναν κύριο κωδικό. Δεν μπορεί να ενσωματωθεί με άλλα προγράμματα π.χ. του περιηγητή σας.

Πηγή sxoleio.eu cnet.com

Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW