Slide show

Freeware Pdf tools


PDFCreator - Λήψη 
Comments From Pdfforge: PDFCreator is a tool to create PDF files from nearly any Windows application. With PDFCreator, you can create PDFs from any program that is able to print, encrypt PDFs and protect them from being opened or printed, send generated files via e-mail, create more than just PDFs: PNG, JPG, TIFF, BMP, PCX, PS, and EPSFrom sxoleio.eu: To PDFCreator είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν εργαλείο που δημιουργεί έναν εικονικό εκτυπωτή, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργεί pdf αρχεία σχεδόν από οποιαδήποτε εφαρμογή των windows. Δημιουργεί pdf αρχεία από κάθε πρόγραμμα που είναι σε θέση να εκτυπώσει και κρυπτογραφεί pdf αρχεία.

doPDF - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έγγραφα pdf μέσα από οποιοδήποτε πρόγραμμα και να τα εκτυπώνουν. Μπορείτε να αλλάξετε και το όνομα του εγγράφου πριν το εκτυπώσετε. Πολύ καλό λογισμικό μετατροπής εγγράφων σε pdf που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε δωρεάν.

Foxit Reader - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν μικρού μεγέθους πρόγραμμα εμφάνισης pdf αρχείων. Οι τεράστιες δυνατότητες σε συνδυασμό με την πολύ γρήγορη εκκίνηση του προγράμματος, το κατατάσουν στα καλύτερα προγράμματα του είδους. Είναι ένα πρόγραμμα pdf viewer, με πλούσια χαρακτηριστικά και ωραίο περιβάλλον εργασίας.



LibreOffice - DrawΛήψη 
Το LibreOffice είναι ένα Δωρεάν project Ανοικτού Κώδικα, η ανάπτυξή του παραμένει ανοιχτή σε νέα ταλέντα και νέες ιδέες, ενώ το Λογισμικό χρησιμοποιείται και ελέγχεται , από μία πολυάριθμη και αφοσιωμένη κοινότητα χρηστών. Δημιουργήστε όλα τα έγγραφα του γραφείου σας με αυτή την εντυπωσιακή δωρεάν σουίτα. Όπως και ο 'αδερφός' του, το OpenOffice, είναι πολύ ικανό εργαλείο που μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησης σας. To Draw θα επεξεργαστεί δωρεάν σχεδόν όλα τα PDF αρχεία σας


Adobe Reader - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Eίναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείς να διαβάσεις, να πλοηγηθείς και να εκτυπώσεις αρχεία σε μορφή pdf γρήγορα και με ασφάλεια. Tα έγγραφα σου παραμένουν αμετάβλητα μιας και δεν μπορούν να τροποποιηθούν εάν εσύ δεν το επιθυμείς. Διαθέτει διεπαφή πολύ ευχάριστη για τον χρήστη.

PDF-XChange Viewer - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι η freeware εναλλακτική του Adobe Acrobat. Επίσης είναι γρηγορότερο, έχει το ίδιο interface και γενικά δεν έχει να ζηλέψει κάτι από αυτό. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι επιτρέπει annotations και comments, μπορεί να τα εμφανίσει σε λίστα, να τα κάνει export κλπ.

Cool PDF Reader - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα εξαιρετικά μικρό, απλό και ελαφρύ πρόγραμμα για ανάγνωση pdf αρχείων, που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση, απλά το κατεβάζεις και το τρέχεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί για παράδειγμα του Acrobat Reader αφού δεν θέλει εγκατάσταση, η οποία θα εγκαταστήσει μαζί και πολλά άχρηστα services.

PrimoPDF - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δημιουργήστε τα δικά σας pdf αρχεία τροποποιώντας έγγραφα που έχετε δημιουργήσει με άλλα προγράμματα. Η δημιουργία των δικών σας pdf δύσκολα θα μπορούσε να είναι ευκολότερη και το PrimoPDF είναι ένα φανταστικό εργαλείο που κάνει την δημιουργία τους πανεύκολη.

Nitro PDF Reader - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Προβάλετε, δημιουργήστε και σχολιάστε σε pdf αρχεία δωρεάν με αυτή την πλούσια εφαρμογή. Είναι σχετικά πρόσφατη επιλογή για αρχεία pdf που ενσωματώνει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ο πήχης των δωρεάν αναγνωστών pdf σίγουρα μεγάλωσε με το Nitro και την δυνατότητά του να δημουργεί pdf.

CutePDF Writer - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα σχεδιασμένο για τα αρχεία pdf. Τα κύρια χαρακτηριστικά του CutePDF: Είναι συμβατό με όλα τα λογισμικά, υποστηρίζει την προβολή ή την εκτύπωση του αρχείου που δημιουργήθηκε, μπορεί εύκολα να μετατρέψει ένα αρχείο doc, xls, ppt, docx σε pdf, είναι portable.

Sumatra PDF - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ένα λεπτό, δωρεάν, ανοιχτού κώδικα pdf viewer πρόγραμμα. Η απλότητα έχει υψηλότερη προτεραιότητα από πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Είναι μικρό και ξεκινά πολύ γρήγορα. Είναι σχεδιασμένο για φορητή χρήση, είναι απλά ένα αρχείο που δεν έχει εξαρτήσεις, έτσι μπορείτε να το τρέξετε εύκολα από ένα usb flash.

Nuance PDF Reader - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Εκμεταλλευτείτε πλήρως τα αρχεία pdf με αυτόν τον πολυχρηστικό αναγνώστη. Είναι γρήγορο, ελαφρύ και γεμάτο χρήσιμες δυνατότητες. Το pdf είναι ο πιο δημοφιλής τύπος αρχείων για ανταλλαγή εγγράφων στο διαδίκτυο και κάθε υπολογιστής χρειάζεται να έχει την δυνατότητα να ανοίγει αρχεία pdf.

PDFlite - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν, ανοιχτού κώδικα και πολύ ισχυρό εργαλείο ανάγνωσης αρχείων pdf αλλά και ταυτόχρονα μετατροπέας αρχείων pdf. Προβολή εγγράφων pdf γρήγορα και εύκολα με όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως η αναζήτηση, εκτύπωση και ζουμ. Μετατροπή αρχείων σε pdf, όπως word σε pdf, jpg σε pdf, εικόνες σε pdf και άλλα.

PDFsam - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα από τα λίγα open source προγράμματα που ασχολούνται με τη σελιδοποίηση των pdf. Μπορεί να αποκόψει σελίδες ή να ενώσει σελίδες (split and merge pdf). Δεν φαντάζει αμέσως απο τα απαραίτητα εργαλεία του υπολογιστή μας, αλλά κρατήστε το γιατί κάποια στιγμή μπορεί να το χρειαστείτε.

PDF reDirect - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν εργαλείο που εγκαθιστά έναν εικονικό εκτυπωτή, έτσι απλά εκτυπώστε ένα έγγραφο από οποιοδήποτε πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα και ένα έγγραφο pdf θα δημιουργηθεί. Ένα πρόγραμμα για την δημιουργία εγγράφων pdf χωρίς περιορισμούς, με όμορφο γραφικό περιβάλλον.

Pdf995 - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Πρόγραμμα δημιουργίας pdf αρχείων όπου καθιστά εύκολη και προσιτή την δημιουργία επαγγελματικών και ποιοτικών εγγράφων. Εγκαταστήστε τα αρχεία, το ένα εγκαθιστά drivers ενός εικονικού εκτυπωτή και το άλλο τον μετατροπέα. Όποιο αρχείο θέλετε να μετατρέψετε θα το στέλνετε προς τον εικονικό εκτυπωτή pdf995.

Resource sxoleio.eu download.cnet.com techsupportalert.com

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).
 

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW