Slide show

Freeware Screen Capture software


LightShot 
Comments From cnet.com: SkillBrains: LightShot allows you to select and take a screenshot any area on your desktop with 2 clicks. Simple interface, nothing useless and light weight makes your work with the app easier. Upload your screenshots to server to get a fast web-link on it. Edit your screenshots as soon as you made them.

Comments From cnet.com: What is Sharex ? Free , open source , no advertisements , lightweight Over 10 years of active development , easy screen capture , sharing Supports , over 80 destinations Customizable workflows

Ashampoo Magical Snap - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία screenshots. Θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε σε εικόνα όλα τα στοιχεία που είναι ορατά στην οθόνη. Είναι δυνατόν να πάρετε screenshots και από παράθυρα κύλιση. Διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και έχει έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

ShareX (Zscreen) - Λήψη 
Comments From sxoleio.euΑν και είναι πρωτίστως ένα πρόγραμμα λήψης screenshots απο της οθόνης σας, οι λειτουργικότητες του επεκτείνονται και σε άλλους τομείς. Η φιλοσοφία του περιστρέφεται γύρω από το πώς θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εύκολα το παραγόμενο αποτέλεσμα στο διαδίκτυο.

Greenshot - Λήψη 
Comments From sxoleio.euΕίναι ένα απλό, ανοιχτού κώδικα εργαλείο φωτογράφησης της οθόνης που θα δημιουργήσει και θα αποθηκεύσει γρήγορα τις φωτογραφίες που βγάζετε. Δημιουργήστε, σχολιάστε και αποθηκεύστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες της επιφάνειας εργασίας σας. Μπορεί να φωτογραφήσει περιοχές, παράθυρα ή όλη την οθόνη.

Cropper - Λήψη
Comments From sxoleio.euΕίναι ένα πρόγραμμα καταγραφής οθόνης. Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι η απλότητα και η ευκολία της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε εύκολα capture τμήματα μιας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου κειμένου και εικόνων. Την παραγόμενη εικόνα μπορειτε να την αποθηκεύσετε ή να την επεξεργαστείτε.

ScreenHunter Free - Λήψη 
Comments From sxoleio.euΕίναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που είναι καλό για όσους από εσάς ψάχνουν για ένα βασικό εργαλείο για screen capture ή για εύκολη λήψη screenshots. Εκτός από την δυνατότητα για capture εικόνας, για ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα, προσφέρει και άλλες πολλές δυνατότητες.

CamStudio - Λήψη 
Comments From sxoleio.euΈχει τη δυνατότητα να καταγράφει σε βίντεο τη δραστηριότητα του pc σας, με συνεχή εικόνα από την οθόνη και ήχο. Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη, δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ανοιχτού κώδικα, με πολλές επιλογές και ρυθμίσεις που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεοπαρουσιάσεις, επιδείξεις προϊόντων και άλλα.

Koyote Free Screen To Video - Λήψη  
Comments From sxoleio.euΕίναι ένα καλό και χρήσιμο πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να εγγράψετε σε μορφή βίντεο όλη τη κίνηση της οθόνης του υπολογιστή σας. Θα σας λύσει τα χέρια όταν πχ. θέλετε να εξηγήσετε μια διαδικασία ή ενέργεια που εσείς κάνατε σε κάποιον άλλο, απλά γράψτε την σε βίντεο και στείλτε την.

Hoversnap - Λήψη
Comments From sxoleio.euΜικρή, δωρεάν εφαρμογή που δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές όπου ο χρήστης δεν έχει δικαιώματα administrator. Λειτουργεί με πληκτροσυντομεύσεις και επιτρέπει τη 'σύλληψη' fullscreen του τρέχοντος παραθύρου, καθώς και περιοχών επιλεγμένων με το χέρι.

Screenshot Captor - Λήψη 
Comments From sxoleio.euΜπορείτε να παίρνετε εικόνες και στιγμιότυπα της οθόνης σας (screenshots). Υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες, διαθέτει περιηγητή εικόνων με δυνατότητα πρόσβασης με δεξί κλικ και μοναδικά εφέ, τα οποία δεν θα βρείτε σε άλλα ανάλογα εργαλεία, όπως ο αυτόματος εντοπισμός και η βελτίωση του ενεργού παραθύρου.

DuckLink Screen Capture - Λήψη 
Comments From sxoleio.euΈνας γρήγορος και εύκολος τρόπος να φωτογραφήσετε την οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας. Τα windows μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξουν φωτογραφία όλη την οθόνη ή μόνο ένα παράθυρο, αλλά μέχρι εκεί. Καταγράψτε με ευκολία εικόνες από την επιφάνεια εργασίας σας με αυτό το εργαλείο φωτογράφησης.

MWSnap - Λήψη 
Comments From sxoleio.euΣυμπαγές και εύκολο στην χρήση εργαλείο για την φωτογραφία της οθόνης. Έχει μια ποικιλία τρόπων να βγάζει φωτογραφίες, συγκεκριμένου μεγέθους ορθογώνια, μια περιοχή που θα επιλέξετε, ένα παράθυρο, το μενού ή όλη την επιφάνεια εργασίας. Καλά σχεδιασμένο και κάνει πολύ καλή δουλειά στην φωτογράφιση της οθόνης.

Resource sxoleio.eu cnet.com

Top Rating
.
  
Ashampoo  Snap
.

Ratings Resource cnet.com softpedia.com

Photo Resource:

©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).
      

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW