Slide show

Freeware System tools

System information

Cpu-Z - Λήψη
Commend From sxoleio.eu: Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να ανακαλύψετε τα πάντα από όσα χρειάζεται να ξέρετε για την cpu του υπολογιστή σας, την μνήμη, την μητρική και πολλά ακόμα. Το Cpu-Z είναι ένα δωρεάν εργαλείο που προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες από πολλές παραμέτρους του υλικού του υπολογιστή σας.

Free PC Audit - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Ένα δωρεάν, απλό στη χρήση, ελαφρύ και λιτό πρόγραμμα που θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες για τον υπολογιστή σας. Περιλαμβάνει πληροφορίες λογισμικού και υλικού. Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να συλλέξει και να παρουσιάσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το pc σας.

Hwinfo - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Ένα πολύ καλό δωρεάν πρόγραμμα πληροφοριών που θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εργαλειοθήκης του υπολογιστή σας. Το Hwinfo είναι ένα ικανότατο διαγνωστικό εργαλείο που θα σας προσφέρει όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα υποσυστήματα του υπολογιστή σας, απλά και γρήγορα.

SiSoftware Sandra Lite - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο και εργαλείο πληροφοριών συστήματος που θα σας παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το hardware του pc σας, όπως τα υποσυστήματα του, τον αριθμό των πυρήνων, το voltage του πυρήνα, λεπτομέρειες για την cache, τρέχουσα θερμοκρασία και πολλά ακόμα.

Speccy - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Αποκτήστε μια αναλυτική λίστα με το τι υλικό έχει ο υπολογιστής σας με αυτό το ικανό και δωρεάν εργαλείο. Αυτό το πρόγραμμα ανάλυσης του συστήματος θα ανιχνεύσει τις εγκατεστημένες συσκευές και θα σας δώσει μια λίστα με τα εξαρτήματα που αποτελούν τον υπολογιστή σας.

SIW - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα έξυπνο εργαλείο που συλλέγει και κάνει διαθέσιμες όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για κάθε πτυχή του υπολογιστή. Η ενότητα του υλικού, θα αναγνωρίσει την μητρική σας κάρτα, την έκδοση του bios, τον τύπο της cpu, τις κάρτες ήχου και γραφικών, κάρτες δικτύου και πολλά άλλα.

System Spec - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα που παράγει λεπτομερή περιγραφή του υλικού, του λογισμικού και των ρυθμίσεων του υπολογιστή σας. Η εφαρμογή παρέχει μεγάλη ποικιλία πληροφοριών για το σύστημά σας καλύπτοντας όλους τους τομείς: τον επεξεργαστή, την μνήμη, το λειτουργικό σύστημα, τις εγκατεστημένες εφαρμογές, το δίκτυο.

CrystalDiskInfo - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να δείτε διάφορες πληροφορίες για τον σκληρό δίσκο σας. Οι πληροφορίες που δίνει αφορούν θερμοκρασία, στροφές, λάθη ανάγνωσης, αριθμό των ωρών λειτουργίας, serial number, ακριβές μοντέλο του δίσκου σας και ένα σωρό ακόμη στοιχεία που συνθέτουν την καλή ή όχι κατάσταση του.

Gpu-Z - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα ενδιαφέρον εργαλείο για την απεικόνιση μιας πληθώρας στοιχείων σχετικά με την κάρτα γραφικών που έχετε ενσωματώσει στο σύστημα σας. Μεταξύ αυτών το όνομα της κάρτας, το gpu και η τεχνολογία που ενσωματώνει, το die size, η μνήμη της κάρτας και η ονομαστική συχνότητα λειτουργίας.

System Explorer - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα ερευνητικό εργαλείο που σας επιτρέπει να ελέγχετε τι συμβαίνει στο σύστημα σας. Μεταξύ άλλων, αναλύει τις ενεργές διεργασίες τη δεδομένη στιγμή, τις συνδέσεις δικτύου, τους εγκατεστημένους drivers, τα addons του internet explorer και τις εφαρμογές εκκίνησης.

VSO Inspector - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν εργαλείο εμφάνισης πληροφοριών του συστήματος που σας ενημερώνει για ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για τους οδηγούς cd, dvd και bluray, και τα πολυμέσα που περιέχουν. Ένα άριστο εργαλείο πληροφοριών συστήματος που περιλαμβάνει μερικές χρήσιμες επιλογές επίλυσης προβλημάτων.

SpeedFan - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Το SpeedFan είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που παρακολουθεί τάσεις, ταχύτητες ανεμιστήρων και θερμοκρασίες σε υπολογιστές. Το SpeedFan υποστηρίζει scsi δίσκους. Μπορεί να αλλάξει ακόμη και το fsb σε κάποιο υλικό, αλλά αυτό πρέπει να θεωρηθεί ένα ιδιαίτερο του χαρακτηριστικό.

WinDirStat - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα που μας δείχνει τα στατιστικά στοιχεία, τη χρήση χώρου στο δίσκο και τα γραφικά. Μας βοηθά επίσης στον καθαρισμό του δίσκου. Μπορεί να μας δείξει ακριβώς πόσο διάστημα κατελήφθη από ορισμένους τύπους αρχείων και να ταξινομήσετε την προβολή τους.

Belarc Advisor - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα πανίσχυρο σύστημα πληροφοριών που προσφέρει πληροφορίες κάθε πτυχής του pc σας. Δείτε πληροφορίες του υλικού σας, προβλήματα ασφαλείας, ακόμα και άδειες λογισμικού με αυτό το εργαλείο. Ένα απαραίτητο εργαλείο πληροφοριών συστήματος, ειδικά εάν έχετε πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες.

PC Wizard - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Προσφέρει στον χρήστη ένα πλήθος πληροφοριών για όλα τα επιμέρους τμήματα του pc. Ανιχνεύοντας το hardware, σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε τον κατασκευαστή, τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υλικού. Επιπλέον μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες και για το λειτουργικό σύστημά του.


System Drivers tools
DriveMax - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Το DriveMax μπορεί αυτόματα να ελέγξει στο διαδίκτυο εάν υπάρχει νεότερη έκδοση οδηγών για το υλικό που έχετε εγκαταστήσει. Κάνει περιττή την διαδικασία του να ελέγξετε μόνοι σας ιστοσελίδες κατασκευαστών και να κατεβάσετε τους καινούργιους. Επίσης πέρνει αντίγραφα ασφαλείας για όλο ή κομμάτια του υλικού, του pc σας.

DriverPack Solution - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Αρκετά δημοφιλές και δωρεάν πρόγράμμα για την αυτόματη εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης. Κάνει τη δουλειά της εύρεσης και την αυτόματη εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης εύκολη διαδικασία. Περιλαμβάνει μια σειρά από ικανά εργαλεία με πλούσια χαρακτηριστικά.

DriveTheLife - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Το DriveThelife είναι από τα κορυφαία λογισμικά ενημέρωσης οδηγών για windows. Είναι εντελώς δωρεάν, σαρώνει και βρίσκει οδηγούς που είναι παρωχημένοι ή λείπουν, κατεβάζει τις τελευταίες ενημερώσεις των drivers του υλικού του υπολογιστή και των συσκευών που είναι συνδεδεμένες μαζί του.

R-Updater - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι μια δωρεάν και εύχρηστη λύση που σας βοηθά να κρατήσετε όλα τα προγράμματα σας αναβαθμισμένα με λίγα μόνο κλικ. Το δωρεάν αυτό πρόγραμμα σας κρατά ενήμερους για τις τελευταίες εκδόσεις και ενημερώσεις όλων των προγραμμάτων που έχετε στον υπολογιστή σας.

SlimDrivers - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Αναβαθμίστε τους οδηγούς του υπολογιστή σας για βελτιωμένη ταχύτητα και σταθερότητα. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να ελέγξει τον υπολογιστή σας για παρωχημένους οδηγούς. Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να ενημερώσετε τους οδηγούς σας.

Driver Magician Lite - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Πάρτε αντίγραφα ασφαλείας, ανακτήστε και αναβαθμίστε τους οδηγούς σας με αυτό το χρήσιμο εργαλείο συντήρησης. Αναγνωρίζει όλο το hardware του υπολογιστή σας, εσωτερικό η εξωτερικό και εξάγει από το σκληρό δίσκο όλους τους drivers που σχετίζονται με αυτό και τους αποθηκεύει σε κατάλογο της επιλογής σας.

Device Doctor - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Βελτιώστε την απόδοση και την σταθερότητα του υπολογιστή σας αναβαθμίζοντας τους οδηγούς του. Το πρόγραμμα είναι απίστευτα εύκολο στην χρήση του. Πολλά 'παράξενα' προβλήματα ίσως προκαλούνται από προβληματικούς οδηγούς, για αυτό είναι καλή ιδέα να έχετε τους drivers του pc σας πάντα ενημερωμένους.

Driver Fusion - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Αφαιρέστε ανεπιθύμητους οδηγούς από το σύστημα σας. Φροντίζει την διαγραφή υπολειμμάτων από drivers που έχουμε απεγκαταστήσει. Είναι ένα πάρα πολύ καλό και εύχρηστο εργαλείο, είναι γρήγορο και εύκολο στην χρήση. Το πρόγραμμα θα βελτιώσει την απόδοση του pc σας και θα το κάνει πιο σταθερό.

SUMo - Λήψη
From sxoleio.eu: Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που ελέγχει άμεσα τις εγκατεστημένες ενημερώσεις του pc σας και σας ενημερώνει για τα διαθέσιμα updates. Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ανακαλύψτε άμεσα για ποια από τα αγαπημένα σας προγράμματα υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.

Double Driver - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Κρατήστε εύκολα backup και επαναφέρετε του drivers των windows. Τρέξτε το πρόγραμμα και θα εντοπίσει και θα δημιουργήσει μια λίστα με όλους τους drivers, επιλέγοντας αυτούς οι οποίοι δεν είναι από την microsoft.

Μια απλή και αποτελεσματική εφαρμογή που θα πρέπει να έχει ο καθένας σε περίπτωση κάποιας καταστροφής.

3DP Chip - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, τους γνωστούς μας drivers, των συσκευών του υπολογιστή σας με μερικά μόνο κλικ, εύκολα και απλά. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για την απαρίθμηση των συσκευών του pc σας.


Uninstallers 
Revo Uninstaller Free - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Ισχυρό, δωρεάν εργαλείο απεγκατάστασης προγραμμάτων που θα απομακρύνει περιττές εισαγωγές, καθαρίζοντας το σύστημά σας, είναι εξαιρετικά γρήγορο πρόγραμμα και παρέχει δυνατότητες καταγραφής και εμφάνισης προγραμμάτων που δεν χρειάζεστε πλέον, για να μπορέσετε να τα απομακρύνετε.

Glary Absolute Uninstaller - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: To Absolute Uninstaller ειναι ένα εργαλείο για απεγκατάσταση προγραμμάτων απο τον υπολογιστή σας. Δοκιμάστε αυτό το δωρεάν εργαλείο, επειδή ο uninstaller που ενσωματώνουν τα windows δεν είναι καλύτερος, καθώς αποδεικνύεται σχετικά αργός και υπολείπεται χαρακτηριστικών και άλλων δυνατοτήτων.

SlimComputer - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Επιταχύνετε τον υπολογιστή επισημαίνοντας και αφαιρώντας αχρείαστο λογισμικό. Προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να επισημάνετε αχρείαστα προγράμματα και ανεπιθύμητο λογισμικό που πιθανότατα απλά καταναλώνουν πόρους του συστήματος.

Ashampoo Magical UnInstall - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι η πληρέστερη λύση για την αφαίρεση λογισμικού από το pc, όντας ικανό να εντοπίσει και αφαιρέσει όλες τις παραμέτρους και τα αρχεία που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ή παιχνίδι, αφήνωντας το pc πραγματικά καθαρό. Αυτό επιτυγχάνεται με την αρχική καταγραφή όλων των κινήσεων της εγκατάστασης.

AppRemover - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Πρόκειται για ένα πρόγραμμα απεγκατάστασης εφαρμογών. Στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη, μπορεί να διασώσει τον υπολογιστή σας. Ανιχνεύστε και απεγκαταστήστε παλιές antivirus και antispyware εφαρμογές και άλλα ενοχλητικά προγράμματα απο τον υπολογιστή σας με λίγα μόνο κλικ.

GeekUninstaller - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να απεγκαταστήσετε εύκολα και κυρίως σωστά τις εφαρμογές που υπάρχουν στο pc σας. Τα περισσότερα παρόμοια προγράμματα μετά από κάθε απεγκατάσταση αφήνουν πολλά κατάλοιπα στο μητρώο με αποτέλεσμα το pc να γίνεται αργό. Διαθέτει Ελληνικό περιβάλλον εργασίας.

Comodo Programs Manager - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Αποκτήστε περισσότερο έλεγχο στην εγκατάσταση και την αφαίρεση εφαρμογών από τον υπολογιστή σας. Δωρεάν πρόγραμμα που σας παρέχει ένα πλήθος χρήσιμων εργαλείων εγκατάστασης σε ένα πακέτο. Μπορεί επιπλέον να διαχειρίζεται και απεγκαθιστά με ασφάλεια τους drivers για το υλικό του υπολογιστή.

Simnet UnInstaller - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη εφαρμογή σχεδιασμένη για την απεγκατάσταση προγραμμάτων των windows. Η εφαρμογή καταναλώνει ελάχιστους πόρους από το σύστημα, απεγκαθιστά με σωστό τρόπο τις εφαρμογές που θέλετε χωρίς να αφήνει ίχνη πίσω της, διαθέτει ένα έξυπνο και πολύ εύκολο στη χρήση του interface.

Wise Program Uninstaller - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Σας βοηθά να καταργήσετε τα ανεπιθύμητα σας προγράμματα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να απεγκαταστήσετε προγράμματα που εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας. Σας εμφανίζει όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα και μπορείτε εύκολα να απεγκαταστήσετε οποιοδήποτε θελήσετε.

IObit Uninstaller - Λήψη
Σχόλια απο sxoleio.eu: Είναι ένα εργαλείο απεγκατάστασης που μπορεί να αφαιρέσει πλήρως εφαρμογές από τον σκληρό σας δίσκο, χωρίς να κατακερματίζεται το μητρώο και άχρηστα αρχεία να μένουν πίσω. Απεγκαταστήστε πλήρως ανεπιθύμητα προγράμματα μέσα σε λίγα λεπτά με αυτό το χρήσιμο εργαλείο καθαρισμού του σκληρού δίσκου.

Resource sxoleio.eu cnet.com

Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW