Slide show

Freeware web browsers


Google Chrome - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση με την εξελιγμένη τεχνολογία για πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή χρήση του διαδικτύου. Δημιουργήθηκε για να κάνει την περιήγηση στον ιστό πιο γρήγορη, πιο ασφαλή και πιο εύκολη. Ένα γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης για όλους.

Mozilla Firefox - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένας ελεύθερος και ανοικτού κώδικα φυλλομετρητής. Διαθέτει φρέσκια, νέα σχεδίαση, με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, με αναβαθμισμένη ασφάλεια και απίστευτη ταχύτητα. Ίσως ο ταχύτερος και ασφαλέστερος περιηγητής που υπάρχει, με πανίσχυρη προσαρμογή, υψηλές αποδόσεις αλλά και κορυφαία τεχνολογία.

Opera Web browser - Λήψη 
Comments From sxoleio.eu: Ο νορβηγικός browser Opera βρίσκεται ήδη σε μεγάλη ανάπτυξη και οι developers που έχουν την ευθύνη της ανάπτυξής του εργάζονται πυρετωδώς για τον κάνουν καλύτερο και ταχύτερο. Ο ταχύτερος πλοηγός στον κόσμο. Πανίσχυρες, εύχρηστες και συνάμα ασφαλείς λειτουργίες. Απόλυτη προστασία προσωπικών δεδομένων.


GreenBrowser - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ο GreenBrowser ειναι μια δωρεάν αξιόπιστη εφαρμογή για περιήγηση στο διαδίκτυο. Είναι ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα και δεν δεσμεύει πολλούς πόρους του συστήματος σας. Σχεδιάστηκε με σκοπό να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο internet με ασφάλεια, ταχύτητα και εμπιστοσύνη.

Waterfox - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένας browser, ο οποίος βασίζεται στον Firefox και απευθύνεται αποκλειστικά στα συστήματα των 64-bit.
Βασίζεται στον ανοιχτό κώδικά, με διάφορες βελτιστοποιήσεις για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Διαθέτει μικρότερο τελικό κώδικα, χωρίς απώλειες στην απόδοση.

Vivaldi - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ο Vivaldi browser έρχεται να διεκδικήσει ένα κομμάτι της αγοράς από τους μεγάλους. Ο βασικός στόχος του είναι να προσφέρει κάποια από την λειτουργικότητα που υπήρχε στο παρελθόν στον Opera, προσθέτοντας ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά καθώς προχωράει η ανάπτυξη του.

Maxthon - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Εύκολος στη χρήση και πανίσχυρος από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του. Φτιαγμένος από ανθρώπους που σκέφτονται δημιουργικά για να βρουν νέους τρόπους χρησιμότητας του διαδικτύου. Ο Maxthon είναι δωρεάν και καθαρός απο ιούς, κατασκοπευτικό λογισμικό, διαφημισεις και άλλο κακόβουλο λογισμικό.

Tor Browser - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ένας browser που δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα να σερφάρουν στο διαδίκτυο με ασφάλεια και ανωνυμία. Είναι διαθέσιμο για όλα τα σύχρονα λειτουργικά συστήματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν κανονικά εγκατεστημένη εφαρμογή όσο και σαν portable.

Acoo Browser - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ο Acoo Browser είναι ένα ισχυρό, πολλαπλών καρτέλων, πρόγραμμα περιήγησης στο internet που βασίζεται στον κινητήρα του internet explorer. Επιτρέπει στους χρήστες να σερφάρουν πολλαπλές ιστοσελίδες μέσα σε ένα παράθυρο του browser. Περιλαμβάνει επίσης πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά.

Orca Browser - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ένας καινούργιος πλοηγός από τον προγραμματιστή του Avant Browser. Ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους θέλουν κάτι πιο σύγχρονο. Η κύρια διαφορά του από τον Firefox είναι ότι δεν χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική xul, έτσι είναι ελαφρύτερος και γρηγορότερος, λείπει όμως ένα ισχυρό πλεονεκτήματα, η επεκτασιμότητα.

SRWare Iron - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένας browser ανοιχτού κώδικα, αντίγραφο του Chrome, χωρίς τα θέματα ιδιωτικότητας που τον συνοδεύουν. Δεν δημιουργεί και δεν χρησιμοποιεί την έννοια του μεμονωμένου id για κάθε χρήστη, ενσωματώνει όμως όλες τις σπουδαίες λειτουργίες του Chrome. Είναι πολύ πρακτικός και γρήγορος.

Slim Browser - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ο φυλλομετρητής SlimBrowser περιλαμβάνει ενσωματωμένη λειτουργία παρεμπόδισης popup menu, αυτόματη συμπλήρωση πεδίων, γρήγορη αναζήτηση, κρυμμένες ιστοσελίδες, online μετάφραση, δυνατότητα τροποποίησης της εμφάνισης παραθύρων, καταστολή σφαλμάτων για άνετη και εύκολη περιήγηση στον ιστό.

Comodo Dragon - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν browser, με μερικές επιπλέον δυνατότητες ώστε να βελτιώσει την ασφάλεια και να προστατέψει τα προσωπικά σας αρχεία. Είναι βασισμένος στον κώδικα του chromium. Παρόλο που στην εμφάνιση και τη διάταξη θυμίζει πολύ τον chrome της google, το tab με τις επιλογές αποκαλύπτει μια νέα εικόνα.

Superbird - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, τη ταχύτητα και τη σταθερότητα. Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα, εμφανίζει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση και αξιοπιστία. Βασίζεται στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα του google chrome. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και επεκτάσεων για το πρόγραμμα.

Apple Safari - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Safari για windows από την apple, το πιο προηγμένο πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο. O Safari ακολουθεί την πορεία που πρώτος χάραξε ο Firefox και μετέπειτα οι άλλοι, υποστηρίζοντας επεκτάσεις που μπορούν οι χρήστες να κατεβάσουν ώστε να προσθέσουν νέες δυνατότητες στο πρόγραμμα περιήγησης στο web.

Torch Browser - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι κατασκευασμένος με το κώδικα του Google Chrome. Διαθέτει εφαρμογές όπως το ενσωματωμένο torrent engine που σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε torrents κατευθείαν από τον browser και την εφαρμογή media όπου με ενα κλικ κατεβάζεις απευθείας οποιοδήποτε βίντεο επιθυμήσεις.

Comodo IceDragon - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: H comodo είναι ευρέως γνωστή για το ποιοτικό της λογισμικό και για τα εξαιρετικά δωρεάν προϊόντα που κατά καιρούς παρουσιάζει. Ο Comodo IceDragon είναι ένας εναλλακτικός browser, σε αντίθεση με τον Comodo Dragon που βασίζεται στον Google Chrome. Πρόκειται για μία πολύ καλή και ασφαλής επιλογή.

Pale Moon - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Περιηγητής βασισμένος στον κώδικα του Mozilla Firefox αλλά ειδικά τροποποιημένος για να τρέχει καλύτερα σε λειτουργικά windows. Οι περισσότερες λειτουργίες του FireFox είναι εκεί καθώς και πλήρη συμβατότητα με τα addons και τα extensions του. Προσφέρει βελτιωμένη απόδοση για νέους επεξεργαστές.

CometBird - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Πρόγραμμα για περιήγηση στο διαδίκτυο, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο και να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης σας. Είναι γρήγορο και ασφαλές, διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά και ειναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι ένα καλό εργαλείο για να σερφάρετε.


CoolNovo - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Προσθέτει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά για να ενισχύσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία. Ο περιηγητής καυχιέται για την ταχύτητά και την αποτελεσματικότητα του. Είναι ένας εντυπωσιακός περιηγητής τον οποίο όλοι οι χρήστες του διαδικτύου πρέπει να δοκιμάσουν.

Avant Browser - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Ένας απο τους καλύτερος web browsers. Ελαφρύς, γρήγορος, απλός, με πλήρη διαμόρφωση και επέκταση. Ιδανικός για όλους. Ενας browser με πολυ καλές επιδόσεις και πολλά χαρακτηριστικά. Όμορφο περιβάλλον εργασίας που δίνει πολλέ και χρήσιμες ευκολίες στον χρήστη.

Lunascape - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ο πιο ευέλικτος περιηγητής του κόσμου, συνδυάζοντας τις μηχανές των Firefox, Google Chrome και Internet Explorer σε μια μόνο εφαρμογή. Αυτό δίνει συμβατότητα στην εφαρμογή με οποιαδήποτε σελίδα. Ένας σοφιστικός περιηγητής που προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα.

TheWorld Browser - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Eίναι ένα μικρό, γρήγορο, ελεύθερο, ασφαλή και ισχυρό πρόγραμμα. Έχει νέο αλλά ισχυρό multi-threaded πλαίσιο παραθύρου. Κατά την ανάπτυξη του TheWorld Browser, έχει γραφεί και χτιστεί με βάση να ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των web browsers.

Sleipnir - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: O 'made in japan' πλοηγός Sleipnir σχεδιάστηκε για να αποτελέσει τον πλέον παραμετροποιήσιμο browser ώστε να καλύπτει στο μέγιστο βαθμό τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε χρήστη (υπάρχει η επιλογή αλλαγής του design, του skin, των χρωμάτων κ.α.) αφού προσφέρεται μεγάλη ποικιλία plugins και user scripts.

K-Meleon - Λήψη
Comments From sxoleio.eu: O K-Meleon είναι ένας ελαφρύς browser, χρήσιμος σε όσους δεν επιθυμούν πληθώρα plugins και άλλων έξτρα χαρακτηριστικών τα οποία βαραίνουν αρκετά το σύστημα μας. Βασίζεται στην ίδια μηχανή με αυτή του Firefox αλλά είναι πιο γρήγορος και απασχολεί λιγότερη μνήμη ram.

Πηγή sxoleio.eu cnet.com

Top Rated


Google Chrome 
Mozilla Firefox
Opera..
Rare from cnet.com
Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).

Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW