Slide show

File sharing programs


qBittorrentΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Κορυφαία Εφαρμογή διαχείρισης αρχείων torrent μέσω του p2p δικτύου bittorrent. Ανανεώνεται συχνά, υποστηρίζει τα κοινώς αποδεκτά πρωτόκολλα ενώ απασχολεί ελάχιστους από τους πόρους του υπολογιστή σας. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους η οποία υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά συστήματα.

TorrentΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Δημοφιλή p2p λογισμικό που προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να διαμοιράσετε μεγάλα αρχεία μέσω internet και το πρωτόκολλο του έχει καταστεί εξαιρετικά δημοφιλές μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Είναι ένα απο τα πιο γρήγορα, απλά αλλά και δωρεάν πρόγραμματα για να κατεβάσετε και να διαχειριστείτε torrents μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος εργασίας.

BitCometΛήψη 
Comments From sxoleio.eu: Επιτρέπει να μοιράζεσαι και να μεταφέρεις αρχεία που δουλεύουν σε πρωτόκολλο p2p, επιτρέπει επίσης τη διανομή αρχείων μεγάλου μεγέθους σε υψηλή ταχύτητα. Μπορείς να λαμβάνεις αρχεία ταυτόχρονα, παράλληλα, με περιορισμό της ταχύτητας μεταφοράς και επίσης μπορείς να επικοινωνείς με άλλους χρήστες.

BitTorrentΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι πρόγραμμα p2p ανταλλαγής αρχείων μεταξύ χρηστών. Χρησιμοποιείται, δηλαδή, για να κατεβάσουμε αρχεία που δεν φιλοξενούνται σε κάποιον κεντρικό διακομιστή (server), στον οποίο συνήθως πληρώνεις για τον χώρο που σου παρέχει, αλλά τοπικά στους σκληρούς δίσκους άλλων χρηστών του διαδικτύου.

eMuleΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Δημοφιλή eMule είναι ένα πρωτόκολλο ανταλλαγής αρχείων που μας επιτρέπει να μεταφορτώσουμε αρχεία μεγάλου μεγέθους με σχετική άνεση. Είναι το πιο διαδεδομένο σε εφαρμογές ανταλλαγής λόγω της σταθερότητάς του, του σχεδίου, της ταχύτητας, των ενημερώσεων που μας προσφέρει αφού ο κωδικός του είναι ανοιχτός.

DelugeΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα torrent που ξεχωρίζει την λήψη αρχείων από το περιβάλλον και μπορείτε να το τρέξετε από διαφορετικούς υπολογιστές και με το οποίο θα αισθανθείτε αμέσως οικεία. Είναι ένα σταθερό και κλασικό πρόγραμμα, που γίνεται εντυπωσιακό εάν θέλετε να το ελέγχετε μέσω δικτύου.

iMeshΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα peer 2 peer πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε και να μεταφορτώσετε όλους τους πολυμεσικούς τύπους αρχείων ήχου και εικόνας. Χρησιμοποιεί διαφορετικά δίκτυα για τις αναζητήσεις τους, για παράδειγμα gnutella, edonkey και fastrack.

BitLordΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία torrents, μια εναλλακτική λύση διαμοιρασμού αρχείων. Το BitLord είναι γραμμένο σε c++, υποστηρίζει τη λήψη πολλαπλών αρχείων ταυτόχρονα, μπορεί πολύ γρήγορα να μεταφορτώσει το torrent που διακόπηκε, μπορεί να φιλτράρει ips και άλλα πολλά.

TriblerΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι μια παραλλαγή του δημοφιλούς BitTorrent, αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην 'πέφτει' υπό οποιαδήποτε συνθήκη, συμπεριλαμβανόμενων επιθέσεων από κυβερνήσεις και αντιπειρατικές οργανώσεις, ακόμα και όταν όλες οι μηχανές αναζήτησης torrents, οι κατάλογοι και οι ιστοσελίδες-trackers είναι offline.

Transmission Λήψη
Comments From sxoleio.eu: To Transmission είναι η προεγκατεστημένη εφαρμογή για το κατέβασμα torrent σε Unix διανομές και Mac. Ανοίγει αυτόματα ανοίγοντας ένα αρχείο torrent ή κάνοντας κλικ σε magnet link. Η εμφάνιση του είναι αρκετά λιτή, είναι μια καλή λύση που δεν χρειάζεται εγκατάσταση γιατί έρχεται πακέτο με τη διανομή.

TixatiΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πολύχρωμο torrents download client, το οποίο συνδυάζει ελκυστικό σχεδιασμό, με λειτουργικότητα. Στην κύρια οθόνη μπορείτε να δείτε αναλυτικά καθένα από τα αρχεία που λαμβάνονται. Διαθέτει ισχυρό αλγόριθμο που επιταχύνει τη μεταφορά αρχείων και ελαχιστοποιεί τα προβλήματα.

VuzeΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Vuze, γνωστό ως Azureus, είναι ένα πανίσχυρο πρόγραμμα bit torrent που κάνει εύκολο τον εντοπισμό, και το μοίρασμα αρχείων. Έχει ένα πολύ όμορφο περιβάλλον που θα σας φανεί πολύ οικείο. Είναι απαιτητικό σε πόρους συστήματος, ωστόσο είναι ένα γρήγορο εργαλείο με αρκετές χρήσιμες δυνατότητες.

HaliteΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Halite ειναι ένας torrent client που διαθέτει μια αρκετά απλή εμφάνιση. Το μενού του μπορεί να είναι ελαφρώς μπερδεμένο, ειδικά για έναν αρχάριο χρήστη. Παραμετροποιήσιμο χωρίς να διαθέτει κάτι ιδιαίτερο σχετικά με άλλα προγράμματα της κατηγορίας του.

StealthNetΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το πρόγραμμα αυτό είναι ένας δωρεάν peer to peer (p2p) client με την διαφορά ότι ανήκει στην κατηγορία των ασφαλέστερων προγραμμάτων του είδους. Το δίκτυο rshare καθώς και το πρωτόκολλο δικτύου έχουν αναπτυχθεί με στόχο την ισχυρή προστασία με έμφαση στην ανωνυμία του χρήστη.

FrostWireΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το FrostWire είναι μια νέα αναθεώρηση του προγράμματος LimeWire. Είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να μοιράζεσαι αρχεία που βασίζεται στο πρωτόκολλο gnutella. Επίσης είναι συμβατό με το δίκτυο bittorrent.
Σκοπός του η βελτίωση μερικών χαρακτηριστικών του προγράμματος LimeWire και η προσθήκη καινούριων.

BearShareΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένα πρόγραμμα για να μοιράζεστε κάθε τύπο αρχείων που χρησιμοποιεί το δίκτυο gnutella, που σας επιτρέπει να μπαίνετε σε έναν από τους μεγαλύτερους διακομιστές αρχείων που υπάρχουν. Με τη μοντέρνα διασύνδεσή του φέρνει όλα τα εργαλεία τα οποία έχουμε συνηθίσει σε αυτούς τους τύπους προγραμμάτων.

SoMudΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Δωρεάν εφαρμογή file sharing με υψηλή ευχρηστία, ασφάλεια και ταχύτητα. Απλά αναζητήστε το αρχείο που θέλετε και το κατεβάζετε. Αποτελεί ουσιαστικά ένα ενιαίο πρόγραμμα από το οποίο κατεβάζετε αρχεία μέσω των πρωτοκόλλων http, ftp και bittorrent και το πλεονέκτημά του είναι το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του.

Mp3 RocketΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Λογισμικό για ταχύτερη ανταλλαγή μουσικής, τηλεοπτικών σειρών, παιχνιδιών, ταινιών και γενικά downloads. Βραβευμένο λογισμικό που παρέχει την πιο έξυπνη και γρήγορη πρόσβαση σε εκατομμύρια αρχεία. Συνδυάζει ισχυρές gnutella και bittorrent τεχνολογίες. Διαθέτει φρέσκο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας.

ShareazaΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Shareaza είναι ένα peer to peer πρόγραμμα διαμοιρασμού αρχείων που υποστηρίζει τα πρωτόκολλα gnutella, gnutella2, edonkey network, bittorrent, ftp και http. Προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε τέσσερα από τα παραπάνω δίκτυα και δεν εμφανίζει ενοχλητικές διαφημίσεις και pop ups.

AresΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το Ares είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα file sharing πρόγραμμα που επιτρέπει το διαμοιρασμό κάθε μορφής ψηφιακού αρχείου απο τον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιεί το δικό του peer to peer δίκτυο. Είναι μικρό σε μέγεθος, απλό σε λειτουργία και πολύ γρήγορο.

BitSpiritΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Είναι ένας πολύ ισχυρός και εύκολος στη χρήση bit torrent client που δεν παρέχει μόνο την πλήρη εφαρμογή, δηλαδή το πρωτόκολλο bit torrent, αλλά και πολλα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει ταυτόχρονο download, το πρωτόκολλο upnp maping, το nat traversal, το dht δίκτυο και άλλα.

BearFlixΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Αποτελεί εναλλακτική λύση για να κατεβάσετε αρχεία βίντεο από το internet. Όλοι οι χρήστες αυτού του προγράμματος σε όλο τον κόσμο μπορούν να μοιραστούν και να κατεβάσουν τα βίντεο στο διαδίκτυο. Έχει ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης που μπορούμε να αναζητήσουμε τα βίντεο που μας ενδιαφέρουν.

MediaGetΛήψη
Comments From sxoleio.eu: Το MediaGet είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να κατεβάσετε αρχεία torrent στο διαδίκτυο. Ικανό, γρήγορο και λειτουργικό λογισμικό για την αναζήτηση και λήψη αρχείων πολυμέσων που θα είναι χρήσιμο τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους χρήστες.

Cabos Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Πρόγραμμα για εύκολο διαμοιρασμό αρχείων με εύκολη αναζήτηση και λειτουργικότητα στο κατέβασμα. Είναι πρόγραμμα διαμοιρασμού αρχείων της gnutella. Είναι δωρεάν και δεν περιέχει κακόβουλο λογισμικό. Παρέχει αρκετές δυνατότητες μέσα απο μια απλή διεπαφή χρήστη.

ApexDC++Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το ApexDC++ είναι μια πραγματικά πλούσια δικτυακή αποθήκη. 'Εχει τα πάντα, αλλά για να τα βρείτε θέλει λίγη εξάσκηση. Μπορεί η πρώτη εικόνα του προγράμματος να σας προβληματίσει αλλά δεν είναι καθόλου δύσχρηστο, είναι η αρχική επαφή που θα σας μπερδεύσει.

DC++ Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το DC++ είναι ένα από τα πιο κοινά προγράμματα για την ανταλλαγή αρχείων και βασίζεται στο σύστημα peer to peer. Eίναι ένα πρόγραμμα πολύ απλό στη χρήση και παρουσιάζει ποικιλία στο περιεχόμενο με το οποίο μπορείς να αναζητήσεις αρχεία βίντεο, εγγράφων, μουσικής και άλλα πολλά.

StrongDC++Λήψη
Comments From sxoleio.eu: Το γνωστό σε όλους πρόγραμμα διαμοιρασμού DC++ που βασίζεται σε hubs αλλάζει μορφή και γίνεται πιο ισχυρό και δυνατό. Μπορούμε να πούμε πως ειναι το DC++ με αναβολικά. Κατεβάζεις από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα μέσω ενος εύχρηστου γραφικού περιβάλλοντος.

Resource sxoleio.eu cnet.com business.com

Top Rated
qBittorrent
μTorrent
BitComet
 
Ratings from cnet.com business.com
Photo Resource:
©ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ©COPYRIGHT PROTECTION
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΟΜΑΔΑ University of Crazy ( Blog uofcrazy.blogspot funny7photo.blogspot  ) δημοσιεύει άρθρα τηρώντας κατά γράμμα τον Νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων,δημοσιεύοντας άρθρα για λόγους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενημέρωσης και εκπαίδευσης (αρ.25) τόσο των μελών της ομάδας όσο και όλης της ανθρωπότητας , επίσης χρησιμοποιεί της παράθεσης σύντομων αποσπασμάτων άρθρων , βιβλίων , και συγγραμμάτων νομίμως δημοσιευμένων για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που τα παραθέτει και την κριτική της γνώμης των αναγνωστών και των blogger του ιστοτόπου μας υπό την προϋπόθεση ότι ΠΑΝΤΑ αναφέρεται η προέλευσή τους και ο δημιουργός και εκδότης τους (α.19) με ενεργό LINK και παραπέμπει στην αρχική πηγή δημοσίευσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους χρήσης , και τις και υπάγονται στις εξαιρέσεις του Ν.2121/1993 . Επίσης ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΑ να δημοσιεύομε άρθρα χρησιμοποιώντας σαν πηγές ιστοσελίδες , άρθρα , βιβλία , Video, και έντυπα που οι κάτοχοι τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αναδημοσίευση του περιεχομένου τους , ΠΑΡΟΛΑ αυτά αν κάποιος κάτοχος πνευματικά προστατευμένου Creative Commons περιεχομένου εντοπίσει τμήμα του έργου του στον ιστότοπο μας παρακαλούμε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ( π.χ να προλογίσει το περιεχόμενο και ο ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος να παραπέμπει σε ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για την αγορά των βιβλίου του ).


Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW